Een werkelijke oplossing verbindt ouder en kind | Delft

Opvoeden is voor mij: kijken naar de werkelijke behoefte van je kind. Soms is dat een knuffel, soms duidelijke grenzen, soms wil een kind even met rust gelaten worden. Het is niet altijd makkelijk om te ontdekken wat zijn werkelijke behoefte is, het is een kwestie van goed kijken, luisteren, aanvoelen. Een kind geeft zelf met zijn gedrag of houding aan dat er iets nodig is. 

'Praktijk Trotse Moeders verbindt ouder en knd', dat is mijn motto. Ik begeleid ouders op verschillende manieren. D.m.v. een Trotse Moeder Inspiratiegesprek geef ik inspiratie en tips, zodat je weer even vooruit kan. In een workshop of sessie 'Spiegelkind' (gebaseerd op Present Child) ontdek je op een verrassende manier wat jouw kind jou spiegelt met zijn gedrag. Liefdevol en soms confronterend. Een Individuele Opvoedopstelling gaat dieper: jij hebt misschien onbewust iets meegenomen vanuit jouw familiesysteem wat ook invloed heeft op jouw kind.

Bij Praktijk Trotse Moeders kijk je naar het gedrag van je kind, maar vooral naar je eigen rol als ouder. Jij bent degene die het balletje kan laten rollen, jij bent degene die iets aan de situatie kan veranderen. Ik help jou om (weer) verbinding met je kind te krijgen. En heb je verbinding, dan is er ook ontspanning en pleizer tussen jullie. 

Informatie over Individuele Opvoedopstellingen kun je bij Bewust Delft vinden bij 'Persoonlijke groei/Familieopstellingen'.

Kijk voor meer informatie op de website van Praktijk Trotse Moeders. Je kunt me ook mailen of bellen. 

 

Over Marga van Holsteijn | Delft

Ik ben Marga van Holsteijn, holistisch gezinstherapeut en opvoedopsteller bij mijn Praktijk Trotse Moeders. Ik ben getrouwd en heb een dochter (1999) en een stiefdochter (1989), die een grote spiegel voor me zijn. Ik kan veel van hen leren over mezelf. Ik heb de opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk gedaan, en na een jarenlange omweg de opleiding HBO Kinder-en Jeugdtherapie. Ik ben in 2008 met mijn praktijk gestart. Na een paar jaar heb ik de omslag gemaakt van  het werken met kinderen naar het begeleiden met ouders. Ik merkte dat er zo'n grote wisselwerking is tussen ouders en kinderen dat ik mij voortaan wilde richten op ouders. Die kunnen een verandering in het contact met hun kind in gang zetten. 

Mijn droom is dat ieder kind zich veilig en vrij voelt, en dat er verbinding is tussen ouders en kinderen. 

Ik hou van wandelen en fietsen in mijn 'achtertuin' de Delftse Hout. Als het mooi weer is zit ik graag úren met een boek op een terrasje. Het Waddengebied is mijn ultieme vakantiebestemming, ik ben dol op Schiermonnikoog en Vlieland.  

 

 

 


Foto 1 Marga van Holsteijn Foto 11 Marga van Holsteijn Foto 14 Marga van Holsteijn Foto 15 Marga van Holsteijn Klik om te vergroten

Praktijk Trotse Moeders
Marga van Holsteijn


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!