Biodanza beweegt je! | Delft

Biodanza laat je ervaren hoe leuk het leven kan zijn. Het zet je in beweging door gebruik te maken van muziek en oefeningen die door iedereen gedaan kunnen worden, ongeacht leeftijd of lichamelijke beperkingen. Plezier en respect staan voorop bij deze dansvorm. Geen danspasjes leren, maar je vrij voelen om te dansen wat er in je leeft. Biodanza helpt je bewust te worden van en verbinding te maken met wat je denkt (hoofd), wat je voelt (hart) en wat je doet (onderbuik), versterkt je vitaliteit, stimuleert je creativiteit, vermindert stress en angstgevoelens, vergroot je levensvreugde en verbetert de relatie met jezelf en met de ander.

Elke donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Over Gea Verhofstad | Delft

Gezondheid, welzijn en levensvreugde zijn de werkgebieden waarop ik me begeef. Sinds 2008 ben ik Klassiek Homeopaat en sinds 2018 combineer ik dit met het geven van workshops Biodanza. Op jonge leeftijd heb ik aan Klassiek Ballet gedaan en wilde ik balletjuf worden. Dat zat er niet in, maar toen ik een aantal jaren geleden voor het eerst een Biodanzaworkshop volgde, was ik meteen verkocht! Dansen was, na lange tijd te zijn weg geweest, weer terug in mijn leven. Inmiddels zit ik in de afrondende fase van de 4 jarige opleiding tot Biodanza facilitator en geef ik les onder supervisie. En ben ik dus toch dansjuf geworden! Hoe mooi kan het gaan in het leven. 


Foto 1 Gea Verhofstad Klik om te vergroten

Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza
Gea Verhofstad


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!