Weblog auteurs Bewust Delft

blog icon

Bewust Delft coördinatoren

blog icon

Esther Hasselman

Esther Hasselman is mede-coördinator van het Bewust Delft netwerk en bewust ondernemer.

Na een carrière van 20 jaar in de zakelijke dienstverlening was het de hoogste tijd om haar hart te volgen en is zij in 2010 begonnen als wandelcoach en heartfulnesstrainer. Ook begeleidt ze (door-)startende ondernemers met vraagstukken die uiteenlopen van heel praktische zaken tot de grote vraag wat hen weerhoudt om in het diepe te springen. 

Esther is eind 2017 naar onze regio verhuisd. De liefde heeft haar hier gebracht en liefde is een grote drijfveer in haar werk en leven. 

blog icon

Marga van Holsteijn

Marga van Holsteijn is holistisch gezinstherapeut en opvoedopsteller bij haar Praktijk Trotse Moeders. Ze is getrouwd en heeft een dochter (1999) en een stiefdochter (1989), die een grote spiegel voor haar zijn.  In 2008 is ze met haar praktijk gestart. Na een paar jaar heeft ze de omslag gemaakt van  het werken met kinderen naar het begeleiden met ouders. Ze merkte dat er zo'n grote wisselwerking is tussen ouders en kinderen dat ze zich voortaan wilde richten op ouders. Die kunnen een verandering in het contact met hun kind in gang zetten. 

Haar droom is dat ieder kind zich veilig en vrij voelt, en dat er verbinding is tussen ouders en kinderen. 

Op haar website staat het gratis e-book ’Spreek de taal van je kind’.

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!