Weblog auteurs Bewust Delft

blog icon

Esther Hasselman

Esther Hasselman is mede-coördinator van het Bewust Delft netwerk en bewust ondernemer.

Na een carrière van 20 jaar in de zakelijke dienstverlening was het de hoogste tijd om haar hart te volgen en is zij in 2010 begonnen als wandelcoach en heartfulnesstrainer. Ook begeleidt ze (door-)startende ondernemers met vraagstukken die uiteenlopen van heel praktische zaken tot de grote vraag wat hen weerhoudt om in het diepe te springen. 

Esther is eind 2017 naar onze regio verhuisd. De liefde heeft haar hier gebracht en liefde is een grote drijfveer in haar werk en leven. 

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie
Bewust Delft

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Delft