Yoga, Pilates, Massage, Counseling

Iris Plukaard
Delft

Out of your mind, into your body. Yoga en pilates docente Iris geeft op diverse locaties les in Delft. Yoga kan je helpen te leren ontspannen d.m.v. asanas(houdingen) waarbij de adem centraal staat. Voel en luister naar je lichaam. Ook kan een massag

Yoga en pilates docente Iris geeft al jaren met plezier les. Yoga houdt haar al tijden bezig en heeft haar ook door moeiljke tijden heen geholpen. Haar doel is om mensen niet alleen ontspanning en lenignheid uit yoga laten ervaren, maar vooral ook de helende kracht voor lichaam en geest. Zeker in deze snelle maatschappij waarin we zo ontzettend veel moeten. 

De lessen zijn ook toegankelijk voor mensen zonder ervaring. Bij blessures zoals rugklachten,nek en schouderklachten, burn out kan yoga ook zeker verlichting geven. De focus ligt op het kijken naar wat wel haalbaar is, i.p.v. te kijken wat niet (meer) haalbaar is op dit moment. Voor meer informatie: irisplukaard of bel 40 53 23 06.  Ook privéles is mogelijk of yogacoaching.   De lessen vinden o.a. plaats in de Voorstraat 51 en in het Buitenhuis aan de Voorhofdreef.  

 Massage  Tevens geeft Iris aan de Voorstraat 51 ayurvedische massage. Even een moment voor jezelf.  Ontspanning. Het is belangrijk om goed voor je       lichaam te zorgen. Geef jezelf een cadeautje!  

Counseling / Therapie  Niet lekker in je vel? Uit je hoofd in je lichaam. Samen kijken we wat het best voor jou werkt. Tools die ingezet kunnen worden :  yoga, meditatie, mindfulness, ademhaling, yoga nidra. Er wordt niet alleen gekeken naar de ziekte of  de klachten. Juist de oorzaak achterhalen is belangrijk,niet alleen het bestrijden van de symptomen.

 

Over Iris Plukaard

Mijn naam is Iris Plukaard.  Ik heb vroeger in het zakenleven gewerkt, maar door een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven, een andere weg ingeslagen. Mijn tweelingzus Linda is in 2013, overleden. Zij vertelde mij nadrukkelijk om mijn passie te gaan volgen. Dat was yoga voor mij. 

Ik had al wat opleidingen gevolgd en was ook voor de yoga naar India geweest. Ik besloot om mij verder te specialiseren, o.a. in poweryoga, kinderyoga, zwangerschapsyoga, yin yoga, yoga nidra, ayurveda en pilates. Ik heb mij steeds meer verdiept in de therapeutische werking van yoga. Ook heb ik recentelijk, juni 2021,  een opleiding tot all-round counselor afgerond ( specialisatie rouwverwerking & stress).  


Yoga Mariposa

Iris Plukaard

R. Holstlaan 845
2624KC Delft

Yoga, Pilates, Massage, Counseling