Waardevolle Wandeling

Evelien op weg
Delft

Door wandelcoaching en portretfotografie te combineren ontstond de Waardevolle Wandeling. Samen gaan we op weg en stappen even weg van de wereld. We begeven ons op een keerpunt in jouw leven en ik leg dit voor je vast in woord en beeld.

Jouw hart roept je

Het is tijd om in beweging te komen. Om je hart te volgen en zichtbaar te maken wat er in jou leeft. Om de verbinding met jezelf te voelen en jezelf toe te staan te leven naar jouw verlangen. Om jezelf te zien en te zijn, in alles dat jij bent. Tijdens de Waardevolle wandeling stappen we even weg van de wereld. We begeven ons op een keerpunt in jouw leven. 

Vaak zijn dit momenten voor, na of tijdens het maken van een keuze. Zo'n moment waarop je voelt dat je een nieuw hoofdstuk in gaat. Je herkent ze aan de kriebels in je buik, verwarring en onzekerheid. Denk aan het opzeggen of starten van een baan, een bijzondere reis, vader / moeder worden, een ouder verliezen, beëindiging van een relatie, het besluit weer te gaan daten, je verjaardag.  

Samen gaan we op pad en brengen zo’n 4 tot 6 uur door in de natuur. 

Wandelend, vertragend, verwonderend. 

Met mijn camera in de hand nodig ik je uit tot reflectie, zodat jij stil kunt staan bij wie jij nu bent. Gedreven door mijn intuïtie laat ik je met de juiste vragen en stiltes ervaren wat er voor jou toe doet, zodat jij kunt voelen welke beweging je in jouw leven wilt maken. Mijn onbevangen blik op jou, laat je zien dat jij alles al in je hebt om die stap te zetten. 

Samen markeren we jouw keerpunt, zodat jij vol vertrouwen jouw weg kunt vervolgen.

Over Evelien op weg

Het is mijn hartsverlangen om anderen te helpen hun authentieke weg te vinden. Deze weg ontvouwt zich vanzelf wanneer je met liefde naar jezelf kijkt, daar ben ik van overtuigd. Portretfotografie is mijn middel om die liefde naar buiten te brengen, door de schoonheid van dat wat er is vast te leggen. Want wat je eenmaal ziet, kun je niet meer ont-zien. Zo help ik jou ervan te doordringen dat je mooi bent zoals je bent. Dat je alles in je hebt dat nodig is om jouw eigen weg te kiezen en te volgen.

Net als veel mensen volgde ik een hele tijd de weg van een ander. Niet bewust, het is gewoon iets wat gebeurt. Het maakte dat ik mijn leven niet altijd zo leuk heb gevonden als nu. De grootste ontdekking die ik deed, was dat ik degene was die mijn leven ingewikkeld maakte en dat dat onnodig is.

Op het moment dat ik met andere ogen naar mezelf ging kijken, leerde ik beter naar mezelf luisteren. Het maakte mijn leven makkelijker en leuker. Ik ontdekte de fluisteringen van mijn ziel. Iets in jou weet ook exact welke kant jij op wil, net zoals de liefde in jou altijd aanwezig is. Het enige dat je nodig hebt, is tijd, ruimte en aandacht om hier bij stil te staan. 

Laat mij jou helpen om deze te creëren, zodat je kunt zien wat er gebeurt als je luistert naar wat je toefluistert. Als je jezelf toestaat, jouw weg te bewandelen.


Evelien op weg

Evelien Buynsters

Koornmarkt 75K
2611 EC Delft

Waardevolle Wandeling