Natuurcoach bij burn-out of faalangst

Philo Derks
Delft

Wil jij zonder klamme handen een examen doen of presentatie geven? Wil jij meer zelfvertrouwen? Wil jij beter voor jezelf opkomen? Wil jij grenzen aangeven als er teveel van je wordt gevraagd? Ik kan je op een gestructureerde manier daarbij helpen.

Natuurcoaching
De naam zegt het al: coachen in de natuur. Daarbij gebruiken we de natuur als metafoor of symbool. We spreken een plaats af in de Delftse Hout. Als we buiten zijn dan helpt de natuur om je zintuigen te gebruiken.  Zo kunnen we vanuit rust en met gerichte vragen jouw wensen en jouw blokkades verkennen. Natuurcoaching zet je letterlijk en figuurlijk in beweging.
Een volledig traject bestaat uit 5 sessies van ongeveer 1,5 uur. De intake is tegelijkertijd de eerste sessie.

Faalangst(reductie)training
Tijdens de intake bespreken we waar je last van hebt en wat je graag anders zou willen doen of kunnen. Ik gebruik als basis de methode ‘Lefgasten’ van Pia Crul met aanvullende oefeningen uit NLP of systemisch werk. Je verkent wat er in je lijf gebeurt in spannende situaties en onderzoekt wat je anders kunt doen. Een volledig traject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1 uur afhankelijk van de hulpvraag.

Over Philo Derks

Philo Derks heeft haar roots in het onderwijs. Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en daar gewerkt als juf, docent en directeur van een Nederlandse Taal- en Cultuurschool. Eenmaal terug in Nederland gaf ze Nederlandse les aan volwassenen in Delft en werkte als projectleider voor online educatief materiaal. Vanaf 2012 coacht ze jongeren die de overstap van het VMBO naar het MBO maken. Ze geeft faalangsttrainingen aan volwassenen.

Na een burn-out heeft ze in 2018 het onderwijs vaarwel gezegd en is voor zichzelf begonnen.
Ze coacht en traint mensen om zelfvertrouwen op te bouwen en hun kwaliteiten te ontdekken. Dat doet ze met methodieken vanuit NLP, systemisch werk, faalangsttrainingen, natuurcoaching en repairing balance.
Ze biedt trajecten aan van licht naar intensief:
Mind-Walks - 10 bewuste wandelingen (dit is geen coaching)
Natuurcoaching - 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
Repairing Balance – een traject van 10 stappen voor een blijvend herstel


Natuurcoach bij burn-out of faalangst

Philo Derks

Hof van Delftlaan 36
2613 BN Delft

Lid van beroepsvereniging

Natuurcoach bij burn-out of faalangst