Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, voor meer Balans, Ontspanning en Energie!

Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur
Den Hoorn

Stress is een oorzaak van veel klachten. Reflexzonetherapie en magnetiseren werken ontspannend. Ontspanning creëert ruimte in het hoofd. Door meer ruimte en een moment van rust krijg je inzicht in jezelf. Een mogelijk gevolg is inspiratie en creatie!

De voeten zijn een Spiegelbeeld van je lichaam!

  • Ervaar je al enige tijd spanning in je lichaam
  • Word je dagelijks niet uitgerust wakker
  • Voel je je vermoeid
  • Heb je last van stijfheid/pijn in je nek, schouders en rug
  • Ervaar je een disbalans in je darmen (opgeblazen gevoel, verstoppingen)
  • Ben je op zoek naar Inzicht in je klachten en een moment van Rust!

Welkom bij Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, mijn praktijk voor reflexzonetherapie en magnetiseren in Den Hoorn (bij Delft).

Reflexzonetherapie (o.a. voetreflexologie), is een holistische geneeswijze, die ervan uitgaat dat er zich zones op handen en voeten bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Een reflexzonetherapeut bekijkt en behandelt de mens in zijn geheel en niet de ziekte op zich. 

De reflexzones worden met duim en vingers bewerkt, met als gevolg een betere doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel. De behandeling geeft verlichting van stress en spanning, het vermindert pijnklachten, het versnelt afvoer van afvalstoffen en heft blokkades op in het lichaam. Door de reflexzones op de voeten te behandelen, wordt het zelf-genezend vermogen gestimuleerd.

In mijn praktijk laat ik mensen tot rust komen. Ik help je graag een stukje op weg om de algehele gezondheid te verbeteren en meer balans in je leven te vinden.

Wil je weten wat reflexzonetherapie of magnetiseren voor je kan betekenen? Kom het een keer ervaren!

Ik heb een kennismakingsbehandeling, bestaande uit een ontspannende voetreflexzonemassage gedurende 30 min.voor €19,50. 

Over Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur

Na vele jaren met veel plezier in het buitenland te hebben gewerkt (o.a. op cruiseschepen) en hier de nodige werk- en levenservaring te hebben opgedaan, besloot ik in 1998 om me definitief in Nederland te vestigen. Ik heb altijd al in de dienstverlenende sector gewerkt en wil graag andere mensen helpen met hun genezingsproces. Na verschillende functies te hebben uitgeoefend, besloot ik mijn hart te volgen en heb ik me laten omscholen tot reflexonetherapeut. 

Ik heb de 4-jarige opleiding (HBO-niveau) bij de Haagse Akademie voor Natuurgeneeswijzen gevolgd. Dit is de beroepsopleiding tot reflexzonetherapeut. In Den Hoorn voer ik een eigen praktijk aan huis.

Vele jaren geleden heb ik door te veel computerwerk een ernstige vorm van R.S.I. (Repetitive Strain Injury) opgelopen. Met hulp van het revalidatiecentrum, therapieën te volgen, lichamelijke oefeningen te doen en zelfinzicht (wat voor werk vind ik echt leuk en wat maakt mij enthousiast) is voor mij het pad naar genezing geweest.

Ik heb geleerd dat een therapie je op weg kan helpen, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Door deze ervaring, probeer ik nu mensen een stukje op weg te helpen. Reflexzonetherapie en magnetiseren zijn daarbij een goede ondersteuning en kan de kwaliteit van leven verbeteren.


Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys

Christine van Ginkel

Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, voor meer Balans, Ontspanning en Energie!