Praktijk Fleur-de-Lys voor Reflexzonetherapie en Magnetiseren

Christine van Ginkel
Den Hoorn

Welkom bij Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, mijn praktijk voor reflexzonetherapie (voetreflexologie) en magnetiseren in Den Hoorn (bij Delft). De voeten zijn een spiegelbeeld van uw lichaam!

Heeft u last van stress, spanning, vermoeidheid of slapeloosheid?

Heeft u door hoge druk op uw werk last gekregen van uw nek, schouders en rug?

Heeft u al jaren problemen met uw darmen (opgeblazen gevoel, verstopt, etc.)?

Welkom bij Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, mijn praktijk voor reflexzonetherapie en magnetiseren in Den Hoorn.

Reflexzonetherapie (voetreflexologie) is een holistische geneeswijze, die er vanuit gaat dat er zich zones op handen en voeten bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Ik behandel niet de klacht of symptomen, maar de cliënt als geheel (=holos). De voeten weerspiegelen het hele lichaam. De reflexzones worden met duim en vingers bewerkt, met als gevolg een betere doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel.

Het geeft verlichting van stress en spanning, het vermindert pijnklachten, het versnelt afvoer van afvalstoffen en het heft blokkades op in het lichaam. Door het behandelen van de reflexzones wordt het lichaam gestimuleerd het zelfgenezend vermogen aan te spreken.

Bij magnetiseren laat ik de energie via mijn handen doorstromen naar de persoon die behandeld wordt, om zo het eigen genezingsvermogen te bevorderen. Vaak ontstaan er blokkades in het lichaam die een goede doorstroming van energie belemmeren. Door middel van magnetiseren wordt de balans tussen lichaam, geest en ziel hersteld. Beide therapieën kunnen goed gecombineerd worden.

Wilt u weten wat reflexzonetherapie (voetreflexologie) of magnetiseren voor u kan betekenen? 

Neem contact met mij op voor een kennismakingsbehandeling, b.v. een ontspannende voetreflexzonemassage gedurende 30 min. voor €19,50. 

 

Over Christine van Ginkel

Na vele jaren met veel plezier in het buitenland te hebben gewerkt (o.a. op cruiseschepen) en hier de nodige werk- en levenservaring te hebben opgedaan, besloot ik in 1998 om me definitief in Nederland te vestigen. Ik heb altijd al in de dienstverlenende sector gewerkt en wil graag andere mensen helpen met hun genezingsproces. Na verschillende functies te hebben uitgeoefend, besloot ik mijn hart te volgen en heb ik me laten omscholen tot reflexzonetherapeut. Ik heb de 4-jarige opleiding op HBO-niveau bij de Haagse Akademie voor Natuurgeneeswijzen gevolgd. Dit is de beroepsopleiding tot reflexzonetherapeut. In Den Hoorn (bij Delft) voer ik een eigen praktijk aan huis. 

Ik heb als specialisatie RSI. Een aantal jaren geleden heb ik zelf een ernstige vorm van R.S.I. gehad. Door verschillende therapieën te volgen, lichamelijke oefeningen te doen, veel bewegen en zelfinzicht te krijgen op het gebied van werk en wat ik echt wil, is voor mij het pad naar de genezing geweest. Een therapeut kan je op weg helpen, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Inmiddels heb ik geen R.S.I.-klachten meer. Door mijn ervaring op dit gebied, probeer ik de mensen weer een stukje op weg te helpen. Reflexzonetherapie (voetreflexologie) en magnetiseren zijn daarbij een goede ondersteuning en kan de kwaliteit van leven verbeteren.

Ik heb een passie voor kruiden. Sinds een aantal jaar bezit ik een kleine kruidentuin. De mensen, die naar mijn praktijk komen, worden verwelkomt met een kopje kruidenthee.


Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys

Christine van Ginkel

Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn

Praktijk Fleur-de-Lys voor Reflexzonetherapie en Magnetiseren