Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, voor meer Balans, Ontspanning en Energie!

Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur
Den Hoorn

Stress is een oorzaak van veel klachten. Reflexzonetherapie en magnetiseren werken ontspannend. Ontspanning creëert ruimte in het hoofd. Door meer ruimte en een moment van rust krijg je inzicht in jezelf. Een mogelijk gevolg is inspiratie en creatie!
  • Ervaar je spanning/stress in je lichaam?
  • Heb je weinig energie, zowel lichamelijk en geestelijk?
  • Heb je last van stijfheid/pijn in je nek, schouders en rug?
  • Heb je last van je darmen (opgeblazen gevoel, verstoppingen)?
  • Ben je op zoek naar Inzicht in je klachten en een moment van Rust voor jezelf?

Welkom bij Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, praktijk voor reflexzonetherapie en magnetiseren in Den Hoorn (bij Delft).

De voeten zijn een Spiegelbeeld van je lichaam!

Reflexzonetherapie (o.a. voetreflexologie), is een holistische geneeswijze, die ervan uitgaat dat er zich zones op handen en voeten bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Een reflexzonetherapeut bekijkt en behandelt de mens in zijn geheel en niet de ziekte op zich. 

De reflexzones worden met duim en vingers bewerkt, met als gevolg een betere doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel. De behandeling geeft verlichting van stress en spanning, het vermindert pijnklachten, het versnelt afvoer van afvalstoffen en heft blokkades op in het lichaam. Door de reflexzones op de voeten te behandelen, wordt het zelf-genezend vermogen gestimuleerd.

Wil je weten wat reflexzonetherapie of magnetiseren voor je kan betekenen? Kom het een keer ervaren!

Ik heb een kennismakingsbehandeling, bestaande uit een ontspannende voetreflexzonemassage gedurende 30 min. voor €19,50. Daarna neem ik de tijd om vragen te beantwoorden over de mogelijkheden in mijn praktijk.

Over Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur

Na vele jaren met veel plezier in het buitenland gewerkt te hebben en hier de nodige werk- en levenservaring te hebben opgedaan, besloot ik in 1998 om me definitief in Nederland te vestigen. Ik heb altijd al in de dienstverlenende sector gewerkt en wil graag andere mensen helpen met hun genezingsproces. Vele jaren geleden heb ik door te veel computerwerk een ernstige vorm van R.S.I. (Repetitive Strain Injury) opgelopen. Met hulp van het revalidatiecentrum, therapieën te volgen, te sporten (bewegen), daarnaast mijn vicieuze cirkel te doorbreken d.m.v. zelfinzicht, ben ik uiteindelijjk genezen. 

Door deze ervaring, help ik nu mensen op weg hun algehele gezondheid te verbeteren. Ik heb een 4-jarige HBO-opleiding bij de Haagse Akademie voor Natuurgeneeswijzen gevolgd. Dit is de beroepsopleiding tot reflexzonetherapeut. In Den Hoorn (bij Delft) voer ik een eigen praktijk aan huis.

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat ik naar de totale mens kijk en niet alleen naar de symptomen. Lichaam en Geest zijn één!

Mijn werk bestaat uit jou op weg helpen inzicht in jouw klacht(en) te krijgen en de algehele gezondheid te verbeteren. Dit kan d.m.v. een ontspannende voetreflexzonemassage, reflexzonetherapie, magnetiseren, een eenvoudige ademhalingsoefening en/of tips (handvaten) voor nu, maar ook bruikbaar in de toekomst. Ik ben een voorstander van zelfredzaamheid. Door de jaren heen heb ik geleerd dat een therapie je op weg kan helpen, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen.

 


Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys

Christine van Ginkel

Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, voor meer Balans, Ontspanning en Energie!