Voedingsadvies en (brein)gezondheidscoaching

Niky Steendam-Jobse - Een kwestie van eten
Delft

Voeding is van grote invloed op je gezondheid. Iedere hap kan je sterker of zwakker maken. Ik kan je leren om voeding te kiezen die bij jouw lijf past. Die je lichaam herkent als voeding; voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

Natuurlijke voeding en een bijpassende leefstijl, zorgen ervoor dat jouw lijf beter gaat functioneren; alle radartjes gaan weer draaien zoals het hoort. Je krijgt meer energie en minder klachten. Wist trouwens je dat je ook het functioneren van je brein kunt veranderen door de voeding die je eet? Super interessant toch? Een betere concentratie, beter geheugen en een betere stemming liggen binnen handbereik.

Naast optimale voeding zijn er nog meer ’touwtjes’ waar je aan kunt trekken… Denk hierbij bijvoorbeeld aan voldoende beweging en ontspanning, maar ook aan een goede ademhaling, nachtrust en het beperken van je blootstelling aan toxische stoffen. Ook hier kunnen we aan werken binnen de verschillende trajecten die ik aanbied.
Gaan we samen aan de slag, dan zorgt dit voor meer energie, focus, rust, balans en een verbeterde fysieke en mentale gezondheid.

  • Eat & Breathe
  • Breingezondheid traject
  • Persoonlijk voedingsadvies

Ook geef ik voorlichting en workshops over deze en nog meer gerelateerde onderwerpen.
Bekijk voor meer informatie mijn website.

Tot snel!

Groeten Niky

 

Over Niky Steendam-Jobse - Een kwestie van eten

De relatie tussen voeding en gezondheid is al jaren mijn passie. Het begon als hobby, maar na het volgen van de opleiding tot natuurvoedingsadviseur was ik niet meer te stuiten! Boek na boek volgde. Ditzelfde geldt ook voor de studies die ik heb gevolgd en wil gaan volgen. Binnen de voeding en gezondheid ben je nooit uitgeleerd.

Afstemmen

Door goed naar mijn cliënten te luisteren en te kijken naar hun lichaamstaal, ben ik in staat om mijn informatie en adviezen zo goed mogelijk op iedere persoon af te stemmen. Zowel bij volwassenen als bij kinderen. Iedere persoon komt binnen met een andere beginsituatie. Van daaruit gaan we kijken naar de stappen die gezet kunnen worden om het gewenste doel te bereiken.

Ervaringsdeskundige

Zelf ben ik tevens ervaringsdeskundige. Ik heb in de afgelopen 10 jaar ontdekt welke bijdrage gezonde voeding kan leveren aan mijn eigen vitaliteit. Ik vond mijn weg met diverse voedselintoleranties en een auto-immuunziekte. Door bewuste voeding- en leefstijlkeuzes te maken, word ik hier nauwelijks door beperkt, functioneert mijn brein beter dan ooit en bruis ik van de energie.

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de voedingskeuzes die ze maken. Ik gun het iedereen om zijn of haar gezondheid in eigen hand te nemen.


Een kwestie van eten

Niky Steendam-Jobse

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Voedingsadvies en (brein)gezondheidscoaching