(natuur)Voedingsadvies | voor volwassenen en kinderen.

Niky Steendam-Jobse - Een kwestie van eten
Delft

Wat je eet is van grote invloed op je gezondheid. Dit naast beweging, slaap en ontspanning. Samen kijken we naar deze 4 punten binnen je leefstijl en kan ik je adviseren en begeleiden op het vlak van voeding en de relatie met je gezondheid.

Ik geef voedingsadvies en -begeleiding aan volwassenen, kinderen of het hele gezin. Dit op basis van natuurlijke voeding; pure, onbewerkte producten boordevol voedingsstoffen. Eten zoals het van nature bedoeld is.

Ik kan je in het bijzonder helpen om:

  • Bewuste keuzes te maken
  • Weer te luisteren naar je lichaam
  • Je eetpatroon blijvend te veranderen
  • Je weerstand te versterken
  • Je fitter en energieker te voelen
  • Spijsverteringsklachten te verbeteren
  • Je stress level te reduceren
  • Te leren omgaan met voedselovergevoeligheden

Hoe help ik jou?

Samen bekijken we jouw voedingspatroon en leefstijl en leggen dit naast je te behalen doel(en). Ik kijk waar verbetering mogelijk is. Stap voor stap kies jij punten uit, waar je actief mee aan de slag gaat. Ik voorzie je van informatie, zodat je snapt waarom de ene keuze bijdraagt aan je gezondheid en de andere keuze niet of minder. Ook geef ik je tips hoe je dit kunt vertalen naar de dagelijkse praktijk. 
Ik leer je om bewuste keuzes te maken tussen voeding die je lijf voedt en voeding die slechts 'vult'. Het gaat om de balans; de 80/20 methode. Dit zorgt ervoor dat je dit voedingspatroon voor de rest van je leven kunt volhouden!

Krijg jij er ook al zin in? Ik wel.

Bekijk voor meer informatie mijn website.

Tot snel!

Groeten Niky

 

Over Niky Steendam-Jobse - Een kwestie van eten

De relatie tussen voeding en gezondheid is al jaren mijn passie. Het begon als hobby, maar na het volgen van de opleiding tot natuurvoedingsadviseur was ik niet meer te stuiten! Boek na boek volgde. Ditzelfde geldt ook voor de studies die ik heb gevolgd en wil gaan volgen. Binnen de voeding en gezondheid ben je nooit uitgeleerd.

Afstemmen

Door goed naar mijn cliënten te luisteren en te kijken naar hun lichaamstaal, ben ik in staat om mijn informatie en adviezen zo goed mogelijk op iedere persoon af te stemmen. Zowel bij volwassenen als bij kinderen. Iedere persoon komt binnen met een andere beginsituatie. Van daaruit gaan we kijken naar de stappen die gezet kunnen worden om het gewenste doel te bereiken.

Ervaringsdeskundige

Zelf ben ik tevens ervaringsdeskundige. Ik heb in de afgelopen 10 jaar ontdekt welke bijdrage gezonde voeding kan leveren aan mijn eigen vitaliteit. Ik vond mijn weg met diverse voedselintoleranties en een auto-immuunziekte. Door bewuste voedingskeuzes te maken, word ik hier nauwelijks door beperkt, functioneert mijn brein beter dan ooit en bruis ik van de energie.

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de voedingskeuzes die ze maken. Ik gun het iedereen om zijn of haar gezondheid in eigen hand te nemen.


Een kwestie van eten

Niky Steendam-Jobse

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

(natuur)Voedingsadvies | voor volwassenen en kinderen.