Traan en een Lach - Rouwcoach met warme en open aandacht voor jouw verlies!

Marinka de Groot
Delft

Traan en een Lach begeleidt jou te leren leven mét je verlies. Een verlieservaring kan zo ingrijpend zijn dat je het allemaal even niet meer weet. Aandacht, uitleg over wat rouw nou is én praktische handvatten helpen je weer verder op jouw rouwroute.

Traan en een Lach helpt jou naar een waardevol leven vol betekenis en plezier. Na een overlijden kan je zo'n intens verdriet ervaren en zo van je sokken geblazen worden dat je in het dagelijks leven niet goed meer kan functioneren: 

  • Je slaapt slecht en je vergeet dingen
  • Je hebt geen energie voor wat dan ook.
  • Je twijfelt of je wel goed rouwt.
  • Je denkt dat het nooit meer over gaat.
  • Je wilt je leven anders, maar hoe.
  • Je wilt weer genieten en tevreden kunnen zijn.

Als rouwcoach help ik jou om weer te ontdekken waar je energie van krijgt. We staan stil bij het overlijden en wie jouw dierbare persoon was. Ik geef je uitleg wat rouw is en wat de impact kan zijn. En we besteden aandacht aan hoe je je leven weer kan oppakken. Een leven zonder jouw dierbare fysiek aanwezig, maar wel degelijk in jouw hart. Een rouwroute langs jouw verdriet naar jouw toekomst. Om te leren leven mét je verdriet. Weer een toekomst met een traan en een lach!

Met keukentafelgesprekken, on- en offline begeleiding, het online rouwprogramma of een combi loop ik jouw rouwroute een stukje mee op.
Kijk wat rond op mijn website en/of maak meteen vrijblijvend een afspraak!

Weet je van harte welkom!

 

Over Marinka de Groot

Haai,

Ik ben Marinka de Groot, rouwcoach bij Traan en een Lach in Delft. In het leven heb je verschillende rollen. Zo ben ik Marinka, moeder, partner, dochter, zus, vriendin, collega, rouwcoach, eigenaar van Traan en een Lach.Ik geniet van koffie drinken op een terrasje of een wijntje met vrienden. Ben dol op reizen naar verre landen of stedentripjes dichter bij huis. Maar ook ben ik graag thuis: ik verslind boeken, puzzel me helemaal suf en vind het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Ik hou van kleur. Maar enkele jaren terug, heb ik achter elkaar meerdere dierbaren verloren en zag mijn wereld grauw. Toch zijn mijn verlieservaringen ook een springplank voor mij geworden. Ik heb me verder ontwikkeld als mens en als deskundige op het vlak van rouw en verlies door veel te lezen, webinars te volgen en opleidingen te doen. En heb Traan en een Lach opgericht.

Ik geloof erin dat iedereen veerkracht heeft en kan leren leven met verdriet. 
Want ik sta er ook weer! Mijn leven heeft weer kleur. Ik heb weer energie. Mijn leven is weer vol betekenis en plezier. Ik heb een nieuw vergezicht op mijn toekomst. En ik mag van mezelf weer genieten van mijn leven en al die kleine geluksmomentjes. En dat gun ik jou ook!

Het is ook voor jou weggelegd! De momenten dat je met een traan aan je dierbaren denkt blijven. Maar ook komen weer momenten dat je hen herinnert met een glimlach!


Traan en een Lach

Marinka de Groot

Hofzoom 52
2614 VD Delft

Traan en een Lach - Rouwcoach met warme en open aandacht voor jouw verlies!