Psycho-Energetische Therapie, Bewustzijnscoaching en Healing

Praktijk Anneminke Bakker
Delft

Coaching, therapie en healing bij o.a. stress, trauma, burn-out, pijn, rouwverwerking, hoogsensitiviteit en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je (weer) genieten van het leven en blij, opgeruimd en zelfverzekerd met beide benen op de grond staan? Wil je rust en vertrouwen ervaren? En de belangrijkste vraag: hoe wil JIJ dat jouw leven er uit ziet? Jij mag ontdekken wie jij werkelijk bent en wat je komt brengen in de wereld. Ik begeleid je in je proces naar leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. Leven vanuit je gevoel en je intuïtie in plaats van je verstand.

We gaan aan de slag met belemmerende overtuigingen en patronen. Deze ruimen we op en veranderen ze, zodat jij positieve perspectieven op het leven krijgt. Mijn sessies zijn er op gericht dat jij krachtig en liefdevol in het leven gaat staan. Elke sessie rond ik af met een energetische behandeling waardoor de nieuwe energieën diep kan integreren in je systeem.

Met mijn rustgevende, liefdevolle en krachtige energie zorg ik voor een veilige omgeving waarin je mag thuiskomen in jezelf. In een sessie stem ik af op jouw behoeftes en verlangens en geef ik je ondersteuning en begeleiding bij jouw traumaverwerking, persoonlijke ontwikkeling en levensvragen.

Je kan bij mij terecht voor klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied, zoals pijn, overspannenheid, burn-out, stress, angsten, trauma's, depressie, hoog sensitiviteit, piekeren en spirituele ontwikkeling. Tevens kan ik je helpen bij negatieve ervaringen met plantmedicijnen.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Anneminke

Over Praktijk Anneminke Bakker

Mijn proces begon in 2012, toen ik het boek 'De Nieuwe Aarde' las van Eckhart Tolle. Een wereld ging voor me open en kwam op zijn kop. Mijn langdurige relatie ging uit, ik ontdekte dingen over mezelf en anderen waar ik eerst onbewust van was. Zoals leven in het NU. Ik volgde verschillende opleidingen en persoonlijke ontwikkelingstrainingen zoals Essence en Source. Ik heb verscheidene Ayahuasca reizen gemaakt en begeleidde ook medicinale plantreizen met Dävid van Coaching Keverberg. Tevens gaf ik tantraworkshops met Joris van Leef!Tantra. 

Voordat ik startte met mijn therapieopleidingen, heb ik mijn bachelor Archeologie in Leiden en mijn master in Amsterdam gevolgd. Vervolgens heb ik de studie gedaan tot HBO-V Psychiatrisch Verpleegkundige en gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis in Amsterdam. Tijdens het werk in de psychiatrie kwam ik in een dip. De reguliere gezondheidszorg pastte niet bij mijn principes en ik besloot mijn eigen weg te gaan. Ik volgde trainingen tot Vertrouwenspersoon en Lachyoga Begeleider. Daarnaast volgde ik cursussen in Reiki, Shamanic/Tantric Body-Dearmouring, Intuïtieve Massage, Yoga en Chi Neng Qigong.

Om helemaal in mijn innerlijke wereld en die van de mens te duiken, volgde ik twee driejarige opleidingen bij de Noorderlicht Academie te Geldrop: de opleiding tot Psycho-Energetisch Therapeut, Bewustzijnscoach & Lichthealer (Zuiver Waarnemen), geaccrediteerd door KTNO, VBAG & BATC, en opleiding tot Master Christusenergie Healer. De opleidingen hebben mij geholpen om mijn gaven te verfijnen en vanuit afstemming met de Bron mensen en hun energieën helder waar te nemen en te doorgronden.


Praktijk Anneminke Bakker

Anneminke Bakker

Doelenstraat 29
2611 NR Delft

Psycho-Energetische Therapie, Bewustzijnscoaching en Healing