Carolien Hoogendoorn

Carolien Hoogendoorn Theatermaker
Den Haag

Theater. Zelfvertrouwen. Persoonlijke ontwikkeling. Authenticiteit.

Het verbinden van mensen en ze met behulp van theater in hun kracht laten staan, is mijn motto. Echt contact maken met én zonder toeters en bellen. In een veilige omgeving nieuw gedrag trainen of gewoon lekker spelen en durven jezelf te laten zien. Met alle mooie en minder leuke kanten. En ontdekken dat 'Leve de imperfectie' heel veel licht en openheid geeft aan jezelf en anderen. 

Over Carolien Hoogendoorn Theatermaker

Mijn naam is Carolien Hoogendoorn en theatermaken is mijn vak. Lesgeven, trainingen ontwikkelen en aanbieden, voorstellingen maken én regisseren zijn de werkzaamheden die ik met veel liefde uitvoer. Binen en buiten het theater, in de randstad.

Ik zie het als mijn missie om in volledige verbinding met mijzelf en mijn omgeving en met heel veel liefde, aandacht en nieuwsgierigheid naar de ander, talenten naar boven te halen. Met een kritische noot, heel veel humor en het ‘vrije kind’ dat over mijn schouder meekijkt. Met mijn theaterachtergrond en kleurrijke persoonlijkheid kan ik mensen op inspirerende wijze nieuwe inzichten geven. In mijn trainingen creëer ik een veilige sfeer waar veel gelachen kan worden, maar waar tegelijkertijd ook de essentie van waar de training over gaat in het volle licht komt te staan. Als trainer ben ik ervan overtuigd dat voor iedereen aan het einde van de regenboog een pot goud te vinden is en ik daag ze uit samen met mij op zoek te gaan. 

Ik heb als dramadocent/regisseur gewerkt in het onderwijs, de non-profitsector en het bedrijfsleven. Mijn hart gaat uit naar kwetsbare groepen in de samenleving, zoals vluchtelingen en eenzame jongeren die een extra steuntje in de rug nodig hebben. 


Carolien Hoogendoorn Theatermaker

Carolien Hoogendoorn

Carolien Hoogendoorn theatermaker
2498EH Den Haag

Carolien Hoogendoorn