I Love Me - Zelfvertrouwenbooster

Carolien Hoogendoorn
Den Haag

Persoonlijke ontwikkeling. Theater. Zelfvertrouwen. Authenticiteit.

Wil je meer zelfvertrouwen en lijkt theater je leuk? Geef je dan op voor de zelfvertrouwenbooster van I LOVE ME. Door middel van theater werken we op een positieve manier aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid. Een leuk, veilig, creatief en daadkrachtig proces met een mooie presentatie als resultaat. 

Ervaring met of gemak in toneelspelen is niet nodig, enthousiasme hiervoor wel. Word minder geremd, zelfkritisch of verlegen. Laat jezelf zien en ga voor jezelf staan!

De zelfvertrouwenbooster wordt in 2021 voor de eerste keer in Delft gegeven. Vanaf 10 september kan deze cursus voor volwassenen (vrouwen en mannen;) 11 vrijdagmiddagen worden gevolgd van 15. 30 - 17.30 uur in het Rietveld Theater. 

 

Over Carolien Hoogendoorn

Mijn naam is Carolien Hoogendoorn en ik geef trainingen. Ik zie het als mijn missie om in volledige verbinding met mijzelf en mijn omgeving en met heel veel liefde, aandacht en nieuwsgierigheid naar de ander, talenten naar boven te halen. Met een kritische noot, heel veel humor en het ‘vrije kind’ dat over mijn schouder meekijkt. Met mijn theaterachtergrond en kleurrijke persoonlijkheid kan ik mensen op inspirerende wijze nieuwe inzichten geven. In mijn trainingen creëer ik een veilige sfeer waar veel gelachen kan worden, maar waar tegelijkertijd ook de essentie van waar de training om gaat in het volle licht komt te staan. Als trainer ben ik ervan overtuigd dat voor iedereen aan het einde van de regenboog een pot goud te vinden is en ik daag ze uit samen met mij op zoek te gaan. 

Ik ben theatermaker van huis uit en heb als dramadocent/regisseur gewerkt in het onderwijs, de non-profitsector en het bedrijfsleven. Mijn hart gaat uit naar kwetsbare groepen in de samenleving, zoals vluchtelingen en eenzame jongeren die een extra steuntje in de rug nodig hebben. 


Carolien Hoogendoorn Theatermaker

Carolien Hoogendoorn

Rietgras 83
2498 EH Den Haag

I Love Me - Zelfvertrouwenbooster