Nabestaandenzorg-Delft begeleidt mensen bij in alle kwesties rondom het levenseinde.

Nabestaandenzorg-Delft
Delft

Nabestaandenzorg-Delft begeleidt nabestaanden bij het nemen van belangrijke beslissingen en het regelen van allerlei administratieve en praktische zaken. Tevens wikkelen wij nalatenschappen zorgvuldig en deskundig af.

Na het overlijden van een naaste moeten er belangrijke beslissingen genomen worden en allerlei administratieve en praktische zaken geregeld worden. Vaak staat het hoofd van de nabestaanden hier helemaal niet naar. Wij ondersteunen de nabestaanden hierbij, of nemen de afwikkeling over.

Wanneer men niemand heeft aan wie na het overlijden de afhandeling kan worden toevertrouwd, dan wikkelen wij de nalatenschap zorgvuldig en deskundig af.

Komen de nabestaanden er onderling niet uit en stagneert de afwikkeling hierdoor? Als onafhankelijke externe partij leiden wij de afwikkeling in goede banen.

Over Nabestaandenzorg-Delft

Na het overlijden van mijn moeder in 2016 kwam ik tot de ontdekking dat het afwikkelen van een nalatenschap heel complex kan zijn wanneer nabestaanden niet op een lijn liggen. Toen ik niet meer wist hoe ik verder moest heb ik hulp gezocht en vond ik een Nalatenschapscoach, die de nalatenschap van mijn moeder snel en vakkundig wist af te wikkelen. Ik wist al snel dat ik dit werk ook graag wilde gaan doen. Ik heb een aantal opleidingen gevolgd en ben mijn bedrijf Nabestaandenzorg-Delft gestart.

Nabestaandenzorg-Delft staat mensen bij in alle kwesties rondom het levenseinde. Zowel voor als na overlijden kan ik mensen ontzorgen. Ik begeleid en adviseer mensen bij het opstellen van een (levens-)testament, ik ondersteun bij de afwikkeling van nalatenschappen of ik neem de afwikkeling over.

Ik heb een achtergrond als medewerker personeelszaken en salarisadministratie. Naast mijn werk als nabestaandenbegeleider ben ik werkzaam als budgetcoach. 

Ik ben een rustig en aandachtig persoon, ik ben betrouwbaar en loyaal. Door mijn praktische en nuchtere instelling kan ik goed de rust en het overzicht bewaren.

Ik lees graag en ik wandel graag met mijn hond door de natuur in en rondom Delft. Ik spreek graag af met vriendinnen voor een kop koffie of een etentje. Ik woon met mijn gezin in Delft. 


Nabestaandenzorg-Delft

Yvonne Sanli-van Velzen

Robert Koumansplein 16
2613ZP Delft

Nabestaandenzorg-Delft begeleidt mensen bij in alle kwesties rondom het levenseinde.