Praktijk in natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie

Jolanda van Viersen, Reflexzonetherapie ´8´
Rijswijk

Reflexzonetherapie is een natuurlijke behandelwijze. Geschikt voor jong en oud. Van burn-out tot te druk zijn, lichamelijke klachten, mentale klachten, van zwangerschapswens tot stuitlig/overtijd zijn.

Het lichaam beschouw ik als een toegangsdeur. Met de kracht van aanraking en massage kan de deur worden geopend. Daardoor zijn effecten te merken op lichamelijk en geestelijk vlak.

De behandelingen zie ik als een uitnodiging tot een reactie. Ik vertrouw daarbij volledig op de ´eigen wijsheid´ van ieders lichaam/geest. Jouw reactie is helend voor je, op het juiste moment, op jouw eigen wijze en vooral in jouw eigen tempo.

Reflexzonetherapie is breed inzetbaar voor lichamelijke en geestelijke klachten. Van jong tot oud.

Naast reflexzonetherapie heb ik ervaring met Touch for Health, de meridianenleer/drukpunten, moxa, cupping, lymfedrainage, triggerpoints, polariteitmassage, bloesem remedies, en Do-In yoga als docente.
Daardoor heb ik een groot aantal handvatten om vanuit diverse invalshoeken te werken en adviezen te geven, om tot het gewenste resultaat te komen.
Dat betekent dat ik je klacht niet alleen via reflexzonetherapie kan behandelen, maar ook lichamelijk en de andere therapieën waar ik bekend mee ben.
Deze combinatie maakt de klachtbehandeling veel effectiever.

Ik hecht waarde aan samenwerking. Gezamenlijk doelgericht aan het werk om je klacht of ongemak te verbeteren.
Jij hebt daar een zeer belangrijk aandeel in, want je blijft immers altijd de regisseur over je eigen leven.

De beste therapie is de therapie waarbij jij je goed voelt!

De kosten van een consult worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering bij veel verzekeringsmaatschappijen.

Over Jolanda van Viersen, Reflexzonetherapie ´8´

Heel lang geleden heb ik notarieel recht gestudeerd. Het werk bevatte veel hectiek en deadlines, maar heb ik met veel plezier 25 jaar uitgevoerd.
Dat kon ik aan, maar ik zag dat veel oudere collaga's gingen uitvallen wegens een burn-out/overwerkt zijn o.i.d.. Dat gunde ik mezelf niet.
Dus ging ik op zoek naar een andere werkinvulling in mijn leven. 

Op een wonderlijke wijze werd dat reflexzonetherapie! 
In 2016 ben ik afgestudeerd na een meer dan 4 jaar lange studie en sindsdien werk ik met veel passie en plezier in mijn praktijk.

Mijn werk als reflexzonetherapeute is tot op de dag van vandaag inspirerend en boeiend.


Praktijk voor Reflexzonetherapie ´8´

Jolanda van Viersen-Daemen

Sniplaan 35
2289EK Rijswijk

Lid van beroepsvereniging

Praktijk in natuurlijke geneeswijzen, gespecialiseerd in reflexzonetherapie