Creatieve Outdoor Workshop: maak je eigen Krachtcirkel ~natuurcoaching~

Natuurcoaching Connect
Ypenburg

Op een luchtige, creatieve en ontspannen manier gaan we aan de slag met het maken van je eigen Krachtcirkel van natuurlijke materialen. Natuurlijk in harmonie met alles wat leeft en in een voedende omgeving..

Zin in een Creatieve Outdoor Workshop? Voor jezelf of samen met anderen? Ga dan mee de natuur in! 

Beleef het op een rustig gelegen locatie waarbij tijd en ruimte is voor echte verbinding met jezelf, de natuur en elkaar.

Je gaat op een speelse, luchtige, ontspannen manier aan de slag met het maken van je eigen Krachtcirkel van natuurlijke materialen en dat heerlijk in een voedende omgeving, namelijk StilteGoed in de Bieslandse Polder. Natuurlijk in harmonie met alles wat leeft.

Je ontdekt:

  • de Taal van de Natuur en de verborgen symboliek
  • de helende Kracht van de natuur
  • je te laten leiden en begeleiden door de natuur

Dit helpt je bij:

  • meer uit je hoofd terug in je eigen gevoel/intuïtie te komen
  • meer ontspanning, plezier en levensenergie ervaren
  • inzichten/boodschappen op natuurlijke wijze naar jou toe te laten komen (i.p.v. na te jagen)

Optioneel: Daarbij kun je ervoor kiezen om na afloop een persoonlijke reading van jouw eigen gemaakte Krachtcirkel te ontvangen. Dit helpt je met het verkrijgen van duurzame Gouden Juweeltjes (zelfinzichten) die jou verder opweg kunnen helpen op jouw levenspad. De reading is persoonlijk en ontvang je daarom achteraf online in je mailbox.

De workshop vindt elke vrijdagochtend plaats en aanmelden kan zo vaak als je wil. Dit kan via de website van Natuurcoaching Connect.

Ik kijk ernaar uit jou te mogen ont-moeten!

Liefs, van Mij 

 

Over Natuurcoaching Connect

Door mijn eigen herverbinding met Moeder Aarde deed ik veel inzichten op en ervaarde de helende Kracht van de natuur tijdens mijn eigen langdurige ziekte- en herstelproces. Mijn Groene Hart begon vanaf hier werkelijk te Kloppen.

Creatieve vormen, zoals tekenen en schilderen, waren toen voor mij ook hele fijne middelen en hebben mij destijds verder opweg geholpen om bij mijn eigen emoties en inzichten te kunnen komen zonder het hoeven zoeken/gebruiken van woorden. Dit kost immers ook ernergie en is soms simpelweg (tijdelijk) onmogelijk. 

Er volgde hierna verdiepende workshops en masterclasses om meer te kunnen leren over tekentaal en tekentherapie. Tijdens de Tekenchalenge: Ontdek je natuurlijke talent die vijf dagen duurde, kwam bij mij onder andere naar buiten: goed luisteren, intuïtief, empatisch, groene hart volgen en ´iets´ met natuur..

Alleen vond ik al die chemische productiematerialen nou niet echt fijn meer om te gebruiken en achter te laten op Gaia.

Vanuit daar ging het pad van Natuurcoaching verder voor mij open, bewandelde de studie met Toegepaste Ecopsychologie en leerde daarmee de Taal van de natuur verstaan. Nu wil ik je graag helpen begeleiden op jouw mooie levenspad dat jij bewandelt door de natuur ook tot jou te laten spreken. 

Hiermee leef ik met veel passie en liefde eindelijk mijn Zielsmissie.

Dat doe ik middels het geven van Creatieve Outdoor Workshops, persoonlijke readings van jouw gemaakte Krachtcirkel en aanvullend door eigen ontworpen online & offline begeleidingsmateriaal. Hierover is alles te vinden op de website van Natuurcoaching Connect.

 

 


Natuurcoaching Connect

Samudra Arachchi

Derkswater 6
2497 XX Ypenburg

Creatieve Outdoor Workshop: maak je eigen Krachtcirkel ~natuurcoaching~