Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers

Judith Tegelaers
Delft

Voor meer rust en ruimte in je hoofd en meer bewustwording van automatische reacties is Mindfulness een krachtig instrument. Met praktijkgerichte oefeningen in een kleine, veilige groep, leg je de basis voor veerkracht in je leven.

Mindfulness helpt je om stress te verminderen en je veerkracht te vergroten. Zodat je met meer plezier het leven in het moment kunt omarmen. In balans met je lichaam, gevoelens en gedachten. Herken je jezelf in een van de volgende punten:

-        Mijn gedachten blijven draaien om dat ene vervelende punt; ik kan dat moeilijk stoppen

-        Ik voel me soms erg alleen of onbegrepen

-        Ik kan snel van slag raken door een gebeurtenis en dan suddert het nog lang na

-        Mijn lichaam moet het gewoon doen, daar besteed ik weinig aandacht aan

-        Soms voel ik zoveel spanning in mijn lichaam, ik weet dan niet wat ik moet doen

-        Er lijkt soms een kritisch persoon in mezelf commentaar te geven op wat ik doe, kon ik dat maar uitzetten

En als je meer ontspanning wilt ervaren, vrij zijn van een hinderlijke nevenstem, meer rust en ruimte in je hoofd wilt voelen en aandacht te hebben voor alles wat zich in je lijf, gedachten en gevoelsleven afspeelt. Dan kan Mindfulness een goede zet in die richting geven, zodat je daarna zelfstandig verder kunt, ook als het even tegenzit.

Over Judith Tegelaers

Ik ben Judith Tegelaers en kwam zelf 15 jaar geleden met Mindfulness in aanraking na een ziekteperiode. Ik was vooral in mijn hoofd bezig en zag met name wat ik niet meer kon. Door de Mindfulness leerde ik meer in het moment te leven en te kijken naar mijn mogelijkheden.

Ik heb daarna de opleiding gedaan tot Mindfulness coach, vanuit de gedrevenheid om die positieve kracht ook in te willen zetten voor anderen. Te ervaren dat ook kleine dingen plezier kunnen geven als je er aandacht aan schenkt. Dat gun ik iedereen.
 

Ik zoekt ook meer balans in de manier waarop ik leeft met de natuur. Bij de Stichting Klimaatgesprekken ben ik daarom actief als klimaatcoach. Door workshops te geven over individuele stappen die je kunt zetten om je CO₂ voetafdruk te verkleinen.

Mijn Mindfulness praktijk omvat naast de groepsbegeleiding ook individuele coaching. Samen met mijn onderwijsachtergrond geeft dat een solide basis voor de trainingen. Ik neem je mee op weg om je hoofd leger te maken (naar minder stress), je veerkracht te vergroten en aandacht te hebben voor de kleine, positieve momenten in je leven. Dit in een kleine groep op een open manier.


Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers

Judith Tegelaers

Westerstraat 102 A
2613 RK Delft

Lid van beroepsvereniging

Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers