Bewustzijnscoaching, Energetische Therapie & Kundalini Activatie

Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft

Wil jij rust, liefde en geluk? Wil jij je persoonlijk en spiritueel ontwikkelen? Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Coaching, therapie en kundalini voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Create The Life You Love!

Met zachte kracht, onder liefdevolle begeleiding en in een veilige bedding mag jij je volle potentieel ontdekken en gaan staan voor wie jij bent.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Bewustzijnscoaching & Energetische Therapie
  • Kundalini Activaties & Healing Circles
  • Spirituele cursussen & Tantraworkshops
  • Retraites in binnen- en buitenland

Tijdens onze individuele en groepsessies richten we op het verhogen van jouw frequentie in zijn totaliteit. We brengen al jouw niveaus op een lijn waardoor je meer als een geheel gaat voelen. Dit uit zich in: in je kracht staan, liefde voelen voor jezelf en anderen, bewust manifesteren en positief omgaan met allerlei situaties.

Met behulp van Bewustzijnscoaching begeleiden wij je graag in je proces naar leven vanuit je verlangens en mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen en tekort. Je krijgt inzichten, tips en tools mee hoe je een nieuw bewustzijn kan toepassen in je dagelijks leven voor een leven vanuit liefde en vreugde.

Energetische Therapie doorbreekt diepliggende patronen en laat emotionele ballast los. Je komt daardoor meer in je lichaam, je voelt je lichter en ervaart rust en ontspanning.

Bij een Kundalini Activatie laat je je Levensenergie door je lichaam stromen en verbind je met de Bron en Moeder Aarde. Laat los wat je tegenhoudt om je volledige potentieel te leven.

Je kan met verschillende hulpvragen bij ons terecht, zoals hoog sensitiviteit, assertiviteit, stress en burn-out. Onze werkwijze is voor iedereen geschikt die met persoonlijke ontwikkeling bezig wil zijn.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Anneminke

Over Anneminke Bakker | Kundalini Experience

In het jaar 1983, op een warme zomernamiddag in Alkmaar, onder de sterren van de Leeuw constellatie, werd Anneminke geboren. Een verlegen meisje met een rijke fantasie, al dansend zich verwonderend over de wereld. Ze voelde zich anders, kleedde zich anders en maakte vele avonturen mee. Op ontdekking gaan in de wereld, vele reizen maken naar verschillende continenten en via haar innerlijke wereld ook naar andere dimensies en universa.

Geleidelijk aan steeds meer aardend in de wereld van de mens, ontdekte ze dat ze een gave had: licht brengen. Eerst maar van zichzelf houden was de volgende logische stap. Al haar aardse facetten liefhebben door onvoorwaardelijk, zonder oordeel naar zichzelf te kijken. "Ik ben wie ik ben. Ik ben uniek zoals iedereen uniek is. Ik volg mijn eigen (wijze) pad."

Zo gezegd zo gedaan. Boeken werden verslonden, persoonlijke ontwikkelingstrainingen zijn gevolgd, Ayahuasca reizen zijn gemaakt en begeleid en tantraworkshops zijn gevolgd en gegeven.

Toen werd het tijd om zichzelf op de kaart te zetten. Echt de verdieping in te gaan en te leren wat er te leren valt over de mens. Verschillende workshops en trainingen zijn gevolgd en uiteindelijk beland bij de Noorderlicht Academie. Daar zijn haar gaven verfijnd, intuïtie verbreed en processen verlicht. 

Nu staat ze voor jou klaar, met beide benen op de grond, in haar rust, met zachte kracht en vol liefdevolle energie. Klaar om jou te begeleiden op jouw pad van verlichting. 


Kundalini Experience

Anneminke Bakker

Doelenstraat 29
2611 NR Delft

Bewustzijnscoaching, Energetische Therapie & Kundalini Activatie