Bewustzijnscoaching, Energetische Therapie & Kundalini Activatie

Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft

Create The Life You Love! Coaching en Kundalini Activatie bij o.a. persoonlijke ontwikkeling, hoog sensitiviteit, assertiviteit, stress en burn-out.

Met Bewustzijnscoaching, Energetische Therapie en Kundalini Activatie gaan we de verdieping in en nodig ik je uit om thuis te komen in jezelf. We stemmen af op jouw verlangens: wat verlang je? Hoe wil je je voelen en wat wil je ervaren? In hoeverre laat je je verlangens toe en waar bied je weerstand tegen?

Mijn holistische werkwijze richt zich op jou als een dynamisch geheel: 

  • Je lichaam, ziel en geest
  • Je verleden, heden en toekomst
  • Je gedachten, gevoelens en gedrag
  • Je frequenties op spiritueel en energetisch, mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau.

Bewustzijnscoaching richt zich op wat je wil ervaren en hoe je dat met inzichten, tips en tools kan toepassen in je dagelijks leven.

Energetische Therapie doorbreekt diepliggende patronen en laat emotionele ballast los. Ook verruimt het je bewustzijn. Daardoor kom je meer in je lichaam, je voelt je lichter en ervaart rust en ontspanning.

Bij Kundalini Activatie wordt universele, kosmische energie verbonden met aardse, lichamelijke energie waardoor psycholo​gische en fysiologische blokkades worden opgeruimd. Daardoor grond je meer in je lichaam, het versterkt je zelfhelend vermogen, het verruimt je bewustzijn en je kan verlichtingservaringen krijgen.

Je kan met verschillende hulpvragen bij me terecht, zoals hoog sensitiviteit, assertiviteit, stress en burn-out. Mijn werkwijze is voor iedereen geschikt die met persoonlijke ontwikkeling bezig wil zijn. Ook is het geschikt voor o.a. coaches en therapeuten. Naast 1-op-1 sessies geef ik ook workshops en retraites.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Anneminke

Over Anneminke Bakker | Kundalini Experience

In het jaar 1983, op een warme zomernamiddag in Alkmaar, onder de sterren van de Leeuw constellatie, werd Anneminke geboren. Een verlegen meisje met een rijke fantasie, al dansend zich verwonderend over de wereld. Ze voelde zich anders, kleedde zich anders en maakte vele avonturen mee. Op ontdekking gaan in de wereld, vele reizen maken naar verschillende continenten en via haar innerlijke wereld ook naar andere dimensies en universa.

Geleidelijk aan steeds meer aardend in de wereld van de mens, ontdekte ze dat ze een gave had: licht brengen. Eerst maar van zichzelf houden was de volgende logische stap. Al haar aardse facetten liefhebben door onvoorwaardelijk, zonder oordeel naar zichzelf te kijken. "Ik ben wie ik ben. Ik ben uniek zoals iedereen uniek is. Ik volg mijn eigen (wijze) pad."

Zo gezegd zo gedaan. Boeken werden verslonden, persoonlijke ontwikkelingstrainingen zijn gevolgd, Ayahuasca reizen zijn gemaakt en begeleid en tantraworkshops zijn gevolgd en gegeven.

Toen werd het tijd om zichzelf op de kaart te zetten. Echt de verdieping in te gaan en te leren wat er te leren valt over de mens. Verschillende workshops en trainingen zijn gevolgd en uiteindelijk beland bij de Noorderlicht Academie. Daar zijn haar gaven verfijnd, intuïtie verbreed en processen verlicht. 

Nu staat ze voor jou klaar, met beide benen op de grond, in haar rust, met zachte kracht en vol liefdevolle energie. Klaar om jou te begeleiden op jouw pad van verlichting. 


Kundalini Experience

Anneminke Bakker

Doelenstraat 29
2611 NR Delft

Bewustzijnscoaching, Energetische Therapie & Kundalini Activatie