Biografische coaching - levensloopcoaching

Gerda Bakker Biografische coaching
Delft

Biografische gesprekken voor de mens die ontdekkingen wil doen over zijn eigen biografie en op zoek is naar zijn rode draad. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat ga ik doen?

Ieder mens kan elk moment zijn of haar leven bewust in de hand nemen. Door middel van biografisch zelfonderzoek en zelfreflectie worden niet alleen het unieke van de eigen levensloop en de eigen levensthema’s ontdekt, ook wordt meer inzicht gekregen in de eigen persoonlijkheid en in de plaats en betekenis die zowel positief als negatieve ervaringen uit het verleden in het heden en in de toekomst kunnen hebben.

Er kan daardoor meer greep worden verkregen op hetgeen je op je levenspad ontmoet en de gebeurtenissen die je overkomen. Je krijgt meer handvatten om bewuste keuzes te maken op het moment dat ontwikkelingsvragen zich aandienen. Die kunnen betrekking hebben op vele levensgebieden, zoals het vinden van balans in werk en relaties, gezin, het omgaan met vitaliteit en gezondheid, of het omgaan met jezelf. Je neemt verantwoording voor je eigen leven en gaat op zoek naar de rode draad in je leven.

In deze hectische wereld waarin er veel van je verwacht wordt en je soms veel ballen in de lucht moet houden kun je aanlopen tegen burn-out klachten. In een reeks van zes gesprekken kunnen we door middel van zelfonderzoek kijken waar je energie van krijgt of waar je op leegloopt. De gesprekken hebben een vitaliserende werking waarin je leert je eigen grenzen te leren kennen en te bewaken. 

Over Gerda Bakker Biografische coaching

Ik ben 58 jaar, getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 5 kleinkinderen. Ik woon in Delft en ben werkzaam in mijn eigen praktijk aan huis.

Mijn vierjarige studie (post HBO) voor biografisch/ levensloop coach, heb ik gevolgd aan het instituut voor biografiek in Driebergen. 

Vanuit mijn achtergrond in de gezondheidszorg, heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende werkplekken en in verschillende functies. 

Naast mijn werk als coach ben ik ook beeldend kunstenaar en exposeer ik regelmatig.


Gerda Bakker biografische coaching

Gerda Bakker

Hofzoom 46
2614VD Delft

Lid van beroepsvereniging

Biografische coaching - levensloopcoaching