NatuurBeGrip natuurcoaching

Hiske Kamminga
Delft

Coaching in en met de natuur. In 5 heldere sessies weer op koers in je leven.

Wil jij leven zoals je van nature bent en van daaruit de juiste stappen zetten en keuzes maken? 
Coaching door Hiske Kamminga van NatuurBeGrip kan jou helderheid bieden. 
Waar sta ik nu? Waar wil ik naartoe? Wat houdt me tegen en hoe kom ik waar ik wil zijn?
De natuur gebruiken we als middel om je snel tot de kern te laten komen. Eerst staan we stil, om daarna met een duidelijke richting verder te kunnen met de dingen die voor jou belangrijk zijn. Ben je er (bijna) klaar voor? Ik ontmoet je graag in het groen bij Delft!

Over Hiske Kamminga

Hiske Kamminga  - fotograaf - kunstenares - natuurcoach -  coördinator Bewust Delft -  Mijn motto: "Méér in verbinding met wat voor jou belangrijk is".

Hallo, mijn naam is Hiske. 

Inspiratie, dat is wat ik anderen graag wil bieden. En bemoediging soms ook, want het leven kent nou eenmaal uitdagingen. 

Genieten van de natuur, verwonderen, met aandacht de dingen doen. De seizoenen beleven. Fijne dingen voor jezelf en anderen doen. Wie ben je, wat wil je, wat zou jou goed doen? En wat heeft de natuur te bieden qua inspiratie en ondersteuning? Wat is voor jou belangrijk? Daar verbinding mee voelen en gebruiken als kompas is een ware levenskunst.

Zowel in mijn werk met fotografie en fotokunst als in de natuurcoaching gaat het over deze vragen en de verbinding met jezelf. Van daaruit kun je gaan verbinden met de groene natuurlijke omgeving om je heen en al het andere. Natuur kan helpen. Mooie beelden kunnen helpen. Zeker ook als het even niet zo lekker gaat door zorgen of ziekte. Maar ook het gewone dagelijkse leven kan soms wel wat meer inspiratie en bewustzijn gebruiken.

De natuur is mijn grote inspiratiebron. Ik laad er in op, ik voel me er thuis. Het verveelt me nooit met al die vormen, kleuren en metaforen en onbekende paden. 

Ga je mee op ontdekkingsreis?

 

 


NatuurBeGrip

Hiske Kamminga

Paardenmarkt 20
2611PA Delft

NatuurBeGrip natuurcoaching