Coach Repairing Balance

Coach Repairing Balance
Delft

Burn-out klachten? Angst- of paniekaanvallen? Minderwaardigheidsgevoel? Stress? Depressief? Niet tevreden met jezelf? Eindelijk een blijvende oplossing met Repairing Balance.

Burn-out klachten? Angst- of paniekaanvallen? Minderwaardigheidsgevoel? Stress? Depressief? Niet tevreden met jezelf? Eindelijk een blijvende oplossing met Repairing Balance.
 

Niets is zo frustrerend als telkens tegen dezelfde problemen aanlopen. Spanning en verandering kunnen zorgen voor stress klachten of zelfs een burn-out. Veel therapieën richten zich op het verhelpen van de symptomen, maar boeken geen blijvend resultaat. Even lijkt het beter te gaan, maar wanneer je geconfronteerd wordt met een lastige situatie, doen de klachten zich weer voor. Je bent op zoek naar een langdurige oplossing, zodat je weer in controle bent en het gevoel hebt in je eigen kracht te staan. Wij kunnen je helpen.


Snel weer bij aan het werk bij een burn-out
Repairing Balance heeft een unieke en bewezen methode die jou helpt beter in balans te komen. Zo ben je in het vervolg stressvolle situaties beter de baas. Samen met jou bekijken we waar jouw onbalans zit. Wat is de reden dat je (herhaaldelijk) zo reageert op lastige situaties? Dit doen we aan de hand van een meting, die kijkt naar welke vaardigheden je moet ontwikkelen om beter in balans te zijn. Door de coaching maak je een persoonlijke groei door waardoor je niet langer dezelfde klachten zult ervaren in lastige situaties.


Persoonlijke sturing en meer inzicht
Met een coach wordt er toegewerkt naar meer inzicht en het ontwikkelen van een duurzame oplossing voor jouw onbalans. Op die manier zorgen we bij een burn-out voor een re-integratie op blijvende basis. In de toekomst zal je dergelijke situaties het hoofd kunnen bieden met de ontwikkelde vaardigheden tijdens het coachingstraject. Repairing Balance is een methodiek die al 25 jaar mensen leidt naar een blijvend herstel. 


Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met Philo Derks of volg een van de workshops bij Op Hodenpijl (zie de website van repairingbalance)

 

Bron: Repairing Balance Nederland

Over Philo Derks

Philo Derks heeft haar roots in het onderwijs. Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en daar gewerkt als juf, docent en directeur van een Nederlandse Taal- en Cultuurschool. Eenmaal terug in Nederland gaf ze Nederlandse les aan volwassenen in Delft en werkte als projectleider voor online educatief materiaal. Vanaf 2012 coacht ze jongeren die de overstap van het VMBO naar het MBO maken. Ze geeft faalangsttrainingen aan volwassenen.

Na een burn-out heeft ze in 2018 het onderwijs vaarwel gezegd en is voor zichzelf begonnen.
Ze coacht en traint mensen om zelfvertrouwen op te bouwen en hun kwaliteiten te ontdekken. Dat doet ze met methodieken vanuit NLP, systemisch werk, faalangsttrainingen, natuurcoaching en repairing balance.
Ze biedt trajecten aan van licht naar intensief:
Mind-Walks - 10 bewuste wandelingen (dit is geen coaching)
Natuurcoaching - 5 sessies van ongeveer 1,5 uur.
Repairing Balance – een traject van 10 stappen voor een blijvend herstel


Coach Repairing Balance

Hof van Delftlaan, 36
2613BN Delft

Coach Repairing Balance