Toegepast Psychologe | Hart Vooruit

Marcella Hartjes
Delft

Hart Vooruit helpt jou, je eigen weg te vinden in een ever-changing maatschappij. Door middel van workshops en individuele (wandel)sessies, ontdek je wat voor jou belangrijk is en hoe je jouw leven kunt inrichten zodat je er weer energie van krijgt.

Voel jij je somber & in paniek zonder duidelijke reden, terwijl je leven op papier perfect is? Ben je altijd druk bezig en gestresst, maar weet je nog steeds niet wat je nou écht wilt doen? Of probeer je te voldoen aan de verwachting van anderen en wordt je onzeker als jezelf vergelijkt met iedereen die zijn leven wél op de rit lijkt te hebben? 

Hart Vooruit helpt jou je eigen weg te vinden in een ever-changing maatschappij. Door middel van workshops en individuele (wandel)sessies, (her)ontdek je wat voor jou belangrijk is en hoe je jouw leven kunt inrichten zodat je er weer energie van krijgt. Zo tover jij je leven om van een uitputtende en chaotische quarter-lifecrisis naar een gelukkig en betekenisvol leven. In plaats van hard vooruit te gaan help ik je te ontdekken hoe je hart vooruit kunt gaan. 

Neem voor meer informatie contact met mij op via ✉ marcellahartvooruit of kijk op hartvooruit

Over Marcella Hartjes

‘We rise by lifting others’
Dat is mijn motto in wat ik doe. Mijn missie is om in elke ontmoeting de ander te inspireren om dicht bij jezelf te blijven en daardoor te doen wat je werkelijk wilt doen. Luister naar wat je écht wilt en zet vanuit daar je stappen vooruit. Ik ben ervan overtuigd dat mensen die in staat zijn om dicht bij zichzelf en bij hun kern te blijven, zich gelukkiger zullen voelen en meer voldoening ervaren.

In 2013 zat ik zelf in een periode van veel stress, paniekaanvallen en huilbuien. En daar begreep ik niets van, want op papier wat mijn leven perfect! Ik deed een leuke studie, had een leuk bijbaantje, woonde op een studentenkamer, had een lieve vriend en lieve vrienden en familie. Ik kon mij niets anders wensen. En toch voelde ik eenzaamheid en leken mijn gevoelens niet te matchen met mijn relativeringsvermogen. Ik was verdwaald in een mix van zelfkritiek en mij het slachtoffer voelen van al die verwachtingen. Ik besloot dat het tijd werd om hulp te vragen en te kiezen voor mijn eigen geluk. Niet langer te hard werken om aan alle verwachtingen te voldoen, maar de touwtjes van het leven in handen nemen en doen waar ikzelf blij van word. Na het afronden van mijn opleiding Toegepaste Psychologie kon ik niet anders dan de generatie van het twintigersdilemma te helpen hier hun eigen weg in te vinden.


Hart Vooruit

Marcella Hartjes

C. Fockstraat 35
2613 DC Delft

Toegepast Psychologe | Hart Vooruit