Gelukkig Samengesteld Gezin | Praktijk Trotse Moeders

Praktijk Trotse Moeders
Delft

Als (stief-)gezinstherapeut begeleid ik moeders van een samengesteld gezin. Het runnen van een stiefsysteem is een flinke uitdaging. Als iedereen op de juiste plek in het gezin staat, zorgt dat voor rust, ruimte, vertrouwen en verbinding.

Praktijk Trotse Moeders verbindt (stief-)ouder en kind', dat is mijn motto. Ik begeleid (stief-)moeders die worstelen met emoties als boosheid en schuldgevoel. Je kunt bij bij terecht voor een GRATIS telefonisch inspiratiegeprek. Soms is het inzicht en de tips voldoende om weer verder te kunnen. Je kunt ook een Individuele Opvoedopstelling doen. Daarmee onderzoek je wat jij onbewust meegenomen hebt vanuit jouw familiesysteem en hoe dit invloed heeft op jouw (stief-)kind. 

Met het traject 'Gelukkig Samengesteld' ontdek je waar bepaalde patronen vandaan komen en hoe je deze kunt doorbreken. Je weet wat jouw plek en rol in het gezin is. Je staat sterker in je schoenen en je hebt meer vertrouwen in de toekomst van je (stief-)gezin.  

Bij Praktijk Trotse Moeders kijk je naar het gedrag van je kind, maar vooral naar je eigen rol als ouder. Jij bent degene die het balletje kan laten rollen, jij bent degene die iets aan de situatie kan veranderen. Ik help jou om (weer) verbinding met je kind te krijgen. En heb je verbinding, dan is er ook ontspanning en plezier tussen jullie. 

Informatie over het plannen van een gratis telefonisch gesprek, het traject 'Gelukkig Samengesteld' en over Individuele Opvoedopstellingen vind je op de website van Praktijk Trotse Moeders. Je kunt me ook mailen of bellen.  

Over opvoedopstellingen kun je ook lezen op deze site van Bewust Delft, bij de rubriek 'Persoonlijke groei/Familieopstellingen'.

 

Over Marga van Holsteijn

Ik ben Marga van Holsteijn, holistisch gezinstherapeut en opvoedopsteller bij mijn Praktijk Trotse Moeders. Ik ben getrouwd en heb een dochter (1999) en een stiefdochter (1989), die een grote spiegel voor me zijn. Ik kan veel van hen leren over mezelf. Ik heb de opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk gedaan, en na een jarenlange omweg de opleiding HBO Kinder-en Jeugdtherapie. Ik ben in 2008 met mijn praktijk gestart. Na een paar jaar heb ik de omslag gemaakt van  het werken met kinderen naar het begeleiden met ouders. Ik merkte dat er zo'n grote wisselwerking is tussen ouders en kinderen dat ik mij voortaan wilde richten op ouders. Die kunnen een verandering in het contact met hun kind in gang zetten. 

Mijn droom is dat ieder kind zich veilig en vrij voelt, en dat er verbinding is tussen ouders en kinderen. 

Ik hou van wandelen en fietsen in mijn 'achtertuin' de Delftse Hout. Als het mooi weer is zit ik graag úren met een boek op een terrasje. Het Waddengebied is mijn ultieme vakantiebestemming, ik ben dol op Schiermonnikoog en Vlieland.  

 

 

 


Praktijk Trotse Moeders

Insulindeweg 262
2612 EN Delft

Gelukkig Samengesteld Gezin | Praktijk Trotse Moeders