Kind/jongerencoach

Diana Stoet - Vertel Eens Kindercoach...
Den Haag

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Een kindercoach kan hier goed in ondersteunen.

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Kinderen kunnen hierdoor spanning of stress ervaren. Dit heeft vaak invloed op hun ontwikkeling en daarover praten is moeilijk. Als je niet weet hoe je je emoties onder woorden kunt brengen, kun je vastlopen in je gevoel. Denk hierbij aan o.a.: pesten, hooggevoeligheid, rouw, verdriet, scheiden van ouders etc. 

Ik gebruik verschillende methodieken om de kinderen uit te dagen om te gaan vertellen. Tijdens mijn coaching staat het kind centraal. Vertrouwen, respect en veiligheid zijn voor mij de drie pijlers om met het kind aan de slag te gaan. Kinderen van 4 t/m 16 jaar zijn van harte welkom. Een kind verdiend het om gelukkig te zijn.

Verder bied ik ook een luisterend oor aan jongeren/jong volwassenen die vragen hebben en meer willen weten over hoog gevoeligheid. Meer informatie hierover kun je vinden op mijn website.

Over Diana Stoet - Vertel Eens Kindercoach...

Mijn naam is Diana Stoet. Ik ben getrouwd, heb twee dochters en woon in Den Haag. Ik werk al 24 jaar als pedagogisch medewerkster. Tijdens deze functie ben ik ook coördinator geweest van diverse Samenspel groepen en de VVE (Voor- en vroegschoolse educatie). Op dit moment werk ik bij een peuterleerplek+. Die ondersteuning geeft aan kinderen die extra aandacht nodig hebben in hun ontwikkeling.

Als coach werk ik ondersteunend en empathisch met alle respect naar het kind. Ik vind het belangrijk dat er geluisterd wordt naar het kind en dat het kind zich gezien voelt. Mijn praktijk voor kindercoaching is aan huis.

Mijn kennis heb ik altijd up to date gehouden d.m.v. scholing en bijscholing.

Tevens werk ik als docent in ontwikkelingsgroepen voor volwassenen in Delft. Gericht op intuïtieve/mediamieke ontwikkeling.


Vertel Eens kindercoach

Diana Stoet

Nijkampvaart 90
2497XK Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Kind/jongerencoach