Vertel Eens kindercoach

Diana Stoet
Den Haag

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Een kindercoach kan hier goed in ondersteunen.

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Kinderen kunnen hierdoor spanning of stress ervaren. Dit heeft vaak invloed op hun ontwikkeling en daarover praten is moeilijk. Als je niet weet hoe je je emoties onder woorden kunt brengen, kun je vastlopen in je gevoel. Denk hierbij aan o.a.: pesten, hooggevoeligheid, rouw, verdriet, scheiden van ouders etc. Ik gebruik verschillende methodieken om de kinderen uit te dagen om te gaan vertellen. Tijdens mijn coaching staat het kind centraal. Vertrouwen, respect en veiligheid zijn voor mij de drie pijlers om met het kind aan de slag te gaan. Kinderen van 4 t/m 16 jaar zijn van harte welkom. Een kind verdiend het om gelukkig te zijn.

Over Diana Stoet

Mijn naam is Diana Stoet. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en woon in Den Haag. Ik werk al 22 jaar als pedagogisch medewerkster in een VVE peuterspeelzaal. Tijdens deze functie ben ik ook coördinator geweest van diverse Samenspel groepen. Mijn kennis heb ik altijd up to date gehouden d.m.v. scholing en bijscholing. Inmiddels heb ik mijn opleiding kindercoach afgerond en ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Als coach werk ik ondersteunend en empathisch met alle respect naar het kind. Ik vind het belangrijk dat er geluisterd wordt naar het kind en dat het kind zich gezien voelt. Tevens werk ik als coach in ontwikkelingsgroepen voor volwassenen bij het Boomhuis in Delft.


Vertel Eens kindercoach

Diana Stoet

Nijkampvaart 90
2497XK Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Vertel Eens kindercoach