Coaching en therapie voor kinderen, jongeren en ouders

Rianka Smits
Delft

Praktijk Kind-wijzer begeleidt kinderen en jongeren spelenderwijs hun eigen kracht te ontdekken. Zodat ze uitgroeien tot de gelukkigste versie van zichzelf!

Is er steeds weer opnieuw ‘gedoe’ met je kind?  Heeft je kind het moeilijk op school? Maken je kinderen veel ruzie? Gun jij je kind dat hij of zij blij en gelukkig kan opgroeien? Zit je puber niet lekker in zijn vel? Wil je meer plezier in het opvoeden ervaren? Of zit je op de middelbare school en loop je vast?

Misschien bevinden je kind en jij je op een hobbel of een kuil op je levenspad, waardoor je er samen nu niet uitkomt. Praktijk Kind-wijzer begeleidt kinderen, jongeren en hun ouders in het spelenderwijs ontdekken van hun eigen kracht. Door middel van praktisch gerichte coaching of met meer diepgaande therapie als dat nodig is. Zodat kinderen, jongeren en hun ouders vol vertrouwen al weer snel verder kunnen op hun eigen levenspad. En weer samen kunnen genieten van een liefdevol gezinsleven. 

Over Rianka Smits

Vol vertrouwen in het leven staan en gelukkig zijn!

Ik geloof dat ieder mens, klein of groot, het verdient om gelukkig te zijn. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is als je niet lekker in je vel zit en je geluksgevoel lijkt kwijt te zijn. Als je onzeker bent over wie je bent en het vertrouwen in je eigen kunnen kwijt bent. Ook als moeder van drie tieners weet ik uit ervaring hoe fijn en helpend het kan zijn als er even iemand met je mee denkt als je eigen kind niet lekker in zijn vel zit.

Achtergrond

Bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie vond ik de opleiding die aansloot op mijn visie voor hulp aan kinderen. Na vier intensieve jaren van studeren, leertherapie, intervisie en werken onder supervisie, ben ik in 2016 afgestudeerd als kindertherapeut. In 2022 heb ik de specialisatie jongerentherapie afgerond. 

Daarnaast heb ik me verder bijgeschoold in EMDR, het systemisch werk (tafelopstellingen, een taal erbij), mindfulness met kinderen en de Matrix-methode.


Praktijk Kind-wijzer

Rianka Smits

Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft

Lid van beroepsvereniging

Coaching en therapie voor kinderen, jongeren en ouders