Reiki (behandelingen en cursussen)

HolisTrish
Delft

Reiki staat voor universele levensenergie (rei-ki). Tijdens een Reiki behandeling wordt deze levensenergie doorgegeven middels een handoplegging. Het is een eenvoudige, makkelijke en goed werkende manier om energie over te dragen.

Als iemand lichamelijk niet in orde is, dan is dat vaak een teken van een onbalans op fysiek niveau. Onverwerkte emoties en trauma’s (zoals pesten, verlies, scheiding of bijvoorbeeld misbruik) kunnen voor blokkades zorgen en worden opgeslagen in het lichaam. Door een Reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam en op dat moment kan het lichaam met de extra energie aan het herstel beginnen. 

Daarnaast heeft elk lichaam een zelfhelend vermogen. Denk aan een schaafwond; het lichaam zorgt er zonder enige hulp van buitenaf voor dat de wond weer gaat helen; Reiki energie stimuleert en activeert het zelfhelend vermogen. De behandelaar kan dus geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling. Het lichaam van de cliënt en diens energiesysteem regelen dat zelf. Net als dat de Reiki energie niet gestuurd hoeft te worden en zal gaan naar waar het mag gaan. 

Niet alleen geef ik Reiki behandelingen, maar bied ik ook Reiki cursus 1, 2 en 3a aan. Deze worden in een intieme setting (max. 4 personen) gegeven, zodat ik eenieder de aandacht kan geven. 

Over HolisTrish

Als gediplomeerd Holistisch Therapeut, Energetisch Sound Therapeut, Reiki Master & Trainer ben ik enorm dankboor om niet alleen mijn passie voor Reiki te mogen verspreiden via mijn Reiki cursussen, maar voel ik me bevoorrecht dat ik vanuit mijn intuïtie en gereedschapskist met prachtige tools, anderen op holistisch niveau mag ondersteunen en begeleiden. Met name klanken en muziek is iets waar ik me heel erg in thuis voel, dus toen ik jaren geleden mijn eerste klankschaal kocht voelde ik; dit is het! Ik besloot een verdiepingscursus te volgen om deze prachtige instrumenten tijdens een behandeling in te kunnen zetten en heb een opleiding gevolgd tot Sound Therapeut. Ik hou er nog steeds van om mezelf verder te ontwikkelen; onlangs heb ik een praktijkopleiding tot Edelsteentherapie afgerond en leer ik elke dag weer opnieuw om mijn energetische behandelingen nog meer te verdiepen door het toepassen van verschillende technieken voor het fysieke, mentale en emotionele lichaam. Uiteindelijk vind ik het het fijnste om volledig intuïtief te werk te gaan, waarbij ik de verschillende methodieken met elkaar kan combineren. Gewoon precies dat wat er nodig is op dat moment.


HolisTrish

Trisha Peereboom

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Lid van beroepsvereniging

    CAT Collectief
Reiki (behandelingen en cursussen)