Holistisch therapeut - Spirituele genezing - Leven vanuit je ware Natuur

Dineke Vermet
Den Hoorn

Waar loop je steeds tegenaan? Wat loopt er niet zo lekker? Ik kan je helpen bij het transformeren van je blokkades, zodat je Levensenergie weer gaat stromen en je weer kunt gaan leven vanuit je ware Natuur, zoals het vanuit jouw ziel bedoeld is.

Ik ben holistisch therapeut met als specialisatie spirituele genezing.

Holistisch betekent dat ik uitga van een heelheidsbenadering. Ik zie jou steeds als heel en compleet, dat wil zeggen als drie-eenheid van persoonlijkheid, ziel en Geest, ook al ervaar jij dat misschien op dat moment niet zo. Ik ga ervan uit dat alles verband houdt met elkaar. Ik kijk dus niet alleen naar jouw hulpvraag of klacht (bijv. pijn of ongemak), maar ik plaats deze in het bredere perspectief van jouw hele leven, jouw hele Zijn. 

Spirituele genezing is heling van binnenuit door bewustwording van het spirituele wezen dat je diep van binnen, in essentie, bent.

Ieder mens bestaat uit een drie-eenheid van persoonlijkheid, ziel en Geest. Het gaat erom deze uit te lijnen zodat ze harmonieus met elkaar kunnen gaan samenwerken. Op deze weg van heelwording kom je blokkades tegen die jou belemmeren om te leven in eenheid met je hoger Zelf. Bij een blokkade is de doorstroming van de Levensenergie gestagneerd. Deze kan zijn oorzaak hebben in dit leven of in vorige levens.  Blokkades mag  je ruim zien, ze uiten zich bijvoorbeeld als fysieke klachten (pijn, ziekte, ongemak), emoties (verdriet, boosheid, angst, schuld, twijfel) of beperkende gedachten/overtuigingen.

Ik help jou om je blokkades te transformeren zodat je weer kunt gaan leven vanuit je ware Natuur, zoals het vanuit jouw zieleblauwdruk bedoeld is. Hierbij kan ik gebruik maken van diverse energetische behandelingen zoals: 

  • Energiebehandeling
  • Integratiebehandeling
  • Transformatiebehandeling
  • Lichtwezenheling
  • Lichtreflexbehandeling

Vragen of meer info? Neem even contact met mij op.

Over Dineke Vermet

Ik ben Dineke Vermet, geboren in 1975. Opgegroeid op het platteland van Zeeuws-Vlaanderen. Afgestudeerd in de Vertaalwetenschap met als hoofdtaal Frans. Ik heb achtereenvolgens in Amsterdam, Brussel en Parijs gewoond.

Ik was ruim 15 jaar zelfstandig vertaler, toen ziekte op mijn pad kwam. Het reguliere circuit kon niets voor mij betekenen, waarna ik op zoek ben gegaan  in het alternatieve circuit. Mijn weg van heelwording heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik zelf een 4-jarige opleiding heb gevolgd: Spirituele Genezing vanuit Psychosofia. In 2020 ontving ik mijn diploma en nu ben ik holistisch therapeut in mijn eigen praktijk De Gouden Roos. 

Daarnaast ben ik boomfluisteraar; ik geef workshops Communiceren met bomen in Delft en omgeving. Van kinds af aan kan ik met bomen communiceren. Dat is iets heel natuurlijks voor mij, maar ik heb dat min of meer weggestopt toen ik erachter kwam dat dat niet 'hoorde'. Tot het voorjaar van 2020, toen de bomen mij riepen om hun woordvoerder te worden. Nu voel ik het als mijn missie om mensen weer in contact te brengen met de wijsheid van de bomen.


Praktijk de Gouden Roos

Dineke Vermet

Bleekveld 7
2635 JZ Den Hoorn

Lid van beroepsvereniging

Holistisch therapeut - Spirituele genezing - Leven vanuit je ware Natuur