Gea's Biodanza

Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza
Delft

Biodanza beweegt je! Biodanza is een systeem van menselijke ontwikkeling dat de gezondheid bevordert, vitaliteit vergroot en stress vermindert. Muziek, bewegen, contact, plezier en respect staan centraal.

Biodanza is een combinatie van bewegen, contact en ervaren. Het kan je helpen meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen. Biodanza heeft een sterke wetenschappelijke basis, geworteld in de menswetenschappen en biologie. De combinatie van dans, muziek en lesopbouw maakt iedere workshop tot een bijzondere ervaring. Biodanza laat je bijna ongemerkt contact maken met je gevoel van levensvreugde, eigenwaarde en verbondenheid. Door te dansen verbeter je je gevoel van zelfwaardering. Ook neemt je gevoel van welzijn toe. Biodanza is hiermee dan ook een eenvoudig pad voor jouw ontwikkeling, waarbij je een diepere verbondenheid aangaat met de rijkdom aan leven in en om je heen. Iedere week op donderdagmiddag is er een groepsles in de Spiritueel Huis Voorstraat 51. 

Introductie aanbod: als je nog nooit aan Biodanza hebt gedaan, maar graag wil ervaren of het iets voor je is, dan kun je 3x komen "proeven" voor € 33,00.

Danservaring is niet nodig, we dansen op blote voeten.

Introductie aanbod: als je nog nooit aan Biodanza hebt gedaan, maar graag wil ervaren of het iets voor je is, dan kun je 3x komen "proeven" voor € 33,00.

Danservaring is niet nodig, we dansen op blote voeten! 

Over Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza

Hoi, ik ben Gea Verhofstad, en in 2015 ben ik voor het eerst naar een Biodanzaworkshop gegaan. Slechts enkele maanden later ben ik begonnen aan de 4 jarige opleiding tot Biodanzadocent en in 2019 ben ik afgestudeerd.

Als kind heb ik veel gedanst: ik heb ruimt 10 jaar aan Klassiek Ballet gedaan. Later heb ik ook andere dansvormen beoefend, tot dans op een gegeven moment uit mijn leven verdween. Tot 2015. Toen vroeg een vriendin mij mee te gaan naar een Biodanzales. Ik had zo mijn twijfels of het wel bij me paste, maar ik ben toch mee gegaan.  En mijn twijfels waren in één klap verdwenen. Wat een plezier om weer te kunnen dansen en wat een fijne sfeer, prettige mensen en leuke docent. Biodanza heeft mij vanaf het eerste moment geraakt. 

Misschien twijfel jij ook wel of het iets voor je is, of niet? Ik kan je maar één advies geven: ga het proberen, alleen zó kom je erachter of het bij je past. Je bent welkom om 3 proeflessen te komen doen. Een introductiekaart voor drie proeflessen kost € 33,00. 

Biodanza moet je gewoon doen!

 


Gea Verhofstad Homeopathie en Biodanza

Gea Verhofstad

Voorstraat 51
2611 JL Delft

Lid van beroepsvereniging

Gea's Biodanza