Workshops natuurfotografie met je smartphone, Fotografie en Fotokunst

VanHiske
Delft

Bij de workshop Mindful Natuurfotografie ga je met de camera van je smartphone (en een opzet-lensje) op een nieuwe manier om je heen kijken. Bewuster, opener, aandachtiger en met oog voor vele details. Je maakt geen kiekje maar een echt mooie foto.

'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!' En wat zie jij?   Workshop Mindful Natuurfotografie met je smartphone

Fotografie is kijken, ontdekken, spelen en leren. Tijdens de workshop zul je merken dat als je bewust om je heen kijkt, je veel nieuwe dingen ziet. Een mooie foto is nooit ver bij je vandaan. Stilstaan, dwalen, open staan voor waar je oog naartoe wordt getrokken... dat is genieten. Dit kan heel goed op een mindful manier. Dat wil zeggen, met je volle aandacht bij waar je bent en bij wat je aan het doen bent. 

In deze workshop in het groen krijg je simpele opdrachten om bijzondere foto's te kunnen maken met de camera op je smartphone of een andere camera. Met een opzet-klem met drie verschillende lenzen kun je eindeloos gaan ontdekken en vliegt de tijd voorbij.

Soms zul je merken dat het beeld wat jou aanspreekt iets kan verbeelden over wat er speelt in je leven of werk. De natuur kan een fijne en mooie spiegel zijn als je weet hoe je dit kan inzetten voor jezelf.

De workshop bestaat uit technische instructies om mooie foto's te kunnen maken. Daarnaast doen we mindfulnes-oefeningen om in een fijne aandachtige flow te komen.

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Wil je een grotere motivatie om in het dagelijks leven meer in je eentje de natuur op te zoeken? Wil je graag mooie foto's leren maken? Dan is deze middag zeker iets voor jou! 

Wees welkom!

 

Over VanHiske

Hiske Kamminga  - fotograaf - kunstenares - natuurcoach -  coördinator Bewust Delft -  Mijn motto: "Méér in verbinding met wat voor jou belangrijk is".

Hallo, mijn naam is Hiske. 

Inspiratie, dat is wat ik anderen graag wil bieden. En bemoediging soms ook, want het leven kent nou eenmaal uitdagingen. 

Genieten van de natuur, verwonderen, met aandacht de dingen doen. De seizoenen beleven. Fijne dingen voor jezelf en anderen doen. Wie ben je, wat wil je, wat zou jou goed doen? En wat heeft de natuur te bieden qua inspiratie en ondersteuning? Wat is voor jou belangrijk? Daar verbinding mee voelen en gebruiken als kompas is een ware levenskunst.

Zowel in mijn werk met fotografie en fotokunst als in de natuurcoaching gaat het over deze vragen en de verbinding met jezelf. Van daaruit kun je gaan verbinden met de groene natuurlijke omgeving om je heen en al het andere. Natuur kan helpen. Mooie beelden kunnen helpen. Zeker ook als het even niet zo lekker gaat door zorgen of ziekte. Maar ook het gewone dagelijkse leven kan soms wel wat meer inspiratie en bewustzijn gebruiken.

De natuur is mijn grote inspiratiebron. Ik laad er in op, ik voel me er thuis. Het verveelt me nooit met al die vormen, kleuren en metaforen en onbekende paden. 

Ga je mee op ontdekkingsreis?

 

 


VanHiske

Hiske Kamminga

Paardenmarkt 20
2611PA Delft

Workshops natuurfotografie met je smartphone, Fotografie en Fotokunst