Zenpatronen en mandala tekenen

Lucy de Haas - Atelier de Haas
Delft

De cursus Zenpatronen en mandala tekenen helpt je om: je creativiteit te ontwikkelen, je gedachten te ontspannen, je concentratie te verhogen, je oog-hand coördinatie te bevorderen en je ruimtelijk inzicht te vergroten.

Creatieve ontspanning! Ontdek een nieuwe manier van tekenen. Zenpatronen tekenen is het met aandacht tekenen van herhalende vormen. Stap voor stap, lijn voor lijn, ontstaan er dan fantastische patronen. Mandala tekenen is het tekenen van geometrische vormen in een cirkel. Deze combinatie van zenpatronen- en mandalatekenen is een plezierige, ontspannende manier om je creativiteit te ontwikkelen. Je hoeft geen tekenervaring te hebben, iedereen kan meedoen. De cursus is geschikt voor ieder niveau, van eenvoudig tot ingewikkelder. Deze cursus is inclusief materiaal, je hoeft dus niets mee te nemen.

Over Lucy de Haas - Atelier de Haas

Beeldend kunstenaar. Na het behalen van het diploma modetekenen en illustreren, behaald aan de Amsterdamse Mode Academie Vogue, ben ik werkzaam geweest als grafisch ontwerpster bij TNO en als activiteitenbegeleider op dagcentra voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 2007 geef als zzp'er creatieve cursussen en workshops aan volwassenen en kinderen, o.a. bij De VAK, centrum voor de kunsten in OPEN, in wijkcentrum De Hofstee in Tanthof Delft, op scholen (o.a. via het programma Cultuureducatie met Kwaliteit van DOK). Momenteel heb ik mij gespecialiseerd in het geven van ontspannende en creatieve tekenlessen. Ik vind het fijn om mensen een nieuwe manier van tekenen te laten ontdekken die hen vaak doet verrassen over hun eigen mogelijkheden en waar zij veel plezier aan beleven!

 


Atelier de Haas

Lucy de Haas

Libanonstraat 17
2622HS Delft

Zenpatronen en mandala tekenen