Sjamanistische (Voice) Healing, Natuur Coaching, Ceremonies en Stembevrijding

Natuur Zijn
Delft

In de zoektocht naar jezelf ben je klaar om een laagje dieper te gaan en werkelijk jezelf te ontmoeten en te bevrijden van niet dienende patronen en emotionele ballast. Van overleven naar voluit leven! Welkom!

Als sjamanistisch (voice) healer, stembevrijder en natuur coach nodig ik je uit om tot jouw volle potentieel te komen. 

Met speelsheid, humor en diepgang begeleid ik je om dat wat in jou leeft naar buiten te brengen, jezelf te laten zien en horen en in het licht te gaan staan. Mijn 1 op 1 en groepssessies zetten je stevig op de aarde en openen tegelijk de poorten naar een hoger bewustzijn.

Je kunt bij Natuur Zijn terecht voor:

* Energetische en lichaamsgerichte sessies met Sjamanistische Voice en- Sound Healing 

* Stembevrijding en Zielenstem activatie

* Innerlijke reizen met de spirit van cacao en psilocybine gecombineerd met live soundhealing en intuitive zang.

* Natuur Coaching en Readings in de natuur met het Medicijnwiel en Krachtdieren

* Ceremonie Trajecten voor bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. Zowel 1 op 1 als in groep.

Review: Natuur Zijn is een plek om alles de ruimte te geven en jezelf (opnieuw) te ontdekken. Maaike werkt zeer intuïtief en is in staat om iets in de mens aan te raken zodat je vrij kan geven wat nodig is.

Over Natuur Zijn

Als kind was ik bewust, gevoelig, intuitief, actief en had ik mijn hart op mijn tong. Hierdoor kon ik confronterend overkomen en reageerden vooral volwassenen niet altijd positief op mij. Ik leerde dat leven in mijn hoofd veiliger was waardoor ik in mijn puberteit mijzelf begon kwijt te raken. Wat voelde ik? Wat wilde ik? Wie was ik? Wat kwam ik hier doen op aarde? Het was een verwarrende tijd. Vanaf mijn midden twintigste begon dan ook de zoektocht naar mijzelf, terug naar mijn gevoel en uit mijn overactieve hoofd. Dit ging met veel upd en downs. Na mij studie Sociaal Pedagogisch Werk werkte ik met o.a. multiproblem gezinnen en begon ik met diverse cursussen en opleidingen in persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Er vielen steeds meer puzzelstukjes op hun plek en uiteindelijk begon ik in 2017 voor mijzelf. Vanaf toen begeleide ik mensen met innerlijke reizen in de zoektocht naar zichzelf. Mijn overtuiging is dat alle antwoorden in onszelf te vinden zijn, we zijn allemaal wijs. Als space holder puur sang help ik je graag met de weg naar binnen. In 2021 ontdekte ik mijn "medicijn" en dat is het werken met mijn intuitieve stem. Naast lichaamswerk zoals intuitieve dans, Qi Gong, de natuur, creatieve werkvormen, medicijnen uit de natuur zoals cacao en psilocybine zet ik mijn intuitieve stem en instrumenten in voor een diepe, helende ervaring. Daarnaast help ik je jouw eigen stem in te zetten als zelfhealing tool. De weg van overleven naar voluit leven!


Natuur Zijn

Maaike Borsboom

Abtswoude 15A
2623NB Delft

Sjamanistische (Voice) Healing, Natuur Coaching, Ceremonies en Stembevrijding