Eenvoudig stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®

Esther Hasselman Coaching & Training
Delft of online

Stress verdwijnt met PSYCH-K® en belemmerende overtuigingen worden eenvoudig overschreven door helpende overtuigingen met behulp van PSYCH-K®. PSYCH-K® is verbluffend eenvoudig en doeltreffend!

Stress verdwijnt met PSYCH-K® en belemmerende overtuigingen worden eenvoudig overschreven door helpende overtuigingen met behulp van PSYCH-K®. De bewijzen stapelen zich op – zowel in mijn praktijk als in mijn eigen leven: PSYCH-K® is verbluffend eenvoudig en doeltreffend!
 

Je hoeft er niet mee te leren leven!

"Zo ben ik nu eenmaal," is verleden tijd ...

 

Enkele voorbeelden van succesvolle transformaties met PSYCH-K®:

  • Vliegangst en spinnenfobieën verdwijnen;
  • Perfectionisme maakt plaats voor vrijheid en ontspanning;
  • Onzekere mensen gaan stralen en hebben zelfvertrouwen;
  • Chocolade- en suikerverslavingen worden doorbroken;
  • Goede voornemens worden duurzame veranderingen.

 

Minder beren op de weg, minder eisen stellen aan jezelf en je omgeving.

Meer vertrouwen in jezelf en anderen.
Meer ontspanning, levenslust en positieve energie!

 

Met ons hoofd weten we wel hoe we lichter en vrolijker door ons leven kunnen leren wandelen. Toch blijkt dit in de praktijk vaak makkelijker gezegd en gedaan, omdat ons onderbewuste vaak andere ideeën heeft over wat wenselijk is; dit is primair gericht op veiligheid en het is in de regel nogal behoudend. En dat onderbewuste trekt meestal aan het langste eind, want het is veel machtiger dan we zouden willen. Denk maar aan de ijsberg - het puntje boven het water is ons bewuste en het deel onder water ons onderbewuste.

PSYCH-K® is een techniek waarmee je positieve intenties direct in je onderbewuste installeert. Geen affirmaties, geen hypnose. We gebruiken kwantum, braingym en ons eigen vermogen om niet alleen te bedenken wat je niet wilt, maar vooral te werken met wat je wél wilt. Na de sessie hoef je niet thuis te oefenen, het is meteen gedaan. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je je deze nieuwe vrijheid, dit ontsloten potentieel, gaat benutten door actiestappen te zetten.

 

Hoe werkt PSYCH-K®?

We maken contact met het onderbewuste, dat met ons communiceert via het lichaam. Vervolgens doen we 'oefeningen' - de transformatie die we 'balansen' noemen (we brengen je systeem in balans) - waarin je door een paar eenvoudige handelingen de ‘super learning modus’ creëert.

Je hoeft niet diep te graven. Je hoeft geen trauma’s te herbeleven. Je verandert in enkele minuten je belemmerende overtuigingen in een helpende overtuiging. Deze verandering is blijvend, de positieve overtuiging is vanaf dat moment jouw nieuwe normaal.

 

Wil jij aan de slag met PSYCH-K®?

Ik werk op locatie en online. De eerste keer werk ik altijd op locatie, daarna is de keuze aan jou.

Meestal zijn er enkele sessies nodig, omdat na transformatie van het ene, het andere zichtbaar wordt. Een beetje zoals je een ui afpelt en uiteindelijk bij de kern komt.

Neem contact op of maak een belafspraak voor een gratis, vrijblijvende (telefonische) kennismaking.

Over Esther Hasselman Coaching & Training

Mijn ouders' vechtscheiding, mijn puberteit, HSP en goed kunnen leren ... deze cocktail maakte dat ik in mijn hoofd ging wonen. 20 jaar lang maakte ik carrière in de zakelijke dienstverlening. Totdat ik me rond mijn 40e begon af te vragen of het leven niet meer te bieden had. Waartoe ben ik op aarde? Of praktischer: waarvoor kom ik met plezier mijn bed uit?

Ik ben me gaan verdiepen in bewustzijn en onderbewustzijn, volgde een coachopleiding en werd mindfulness- en compassietrainer. Later ging ik me meer verdiepen in spirituele onderwerpen, o.a. de kracht van onze overtuigingen.

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk. Geen dag spijt :-) Ik ontmoet veel mensen, wandel een stukje met ze mee (vaak letterlijk, in de natuur) en zie hoe ze met een zetje hier een een steuntje daar weer heel stevig op hun eigen pad komen. Ik geniet ervan als mensen opbloeien, zichzelf durven zijn en vrij en gepassioneerd in het leven staan.

Ik ben geboren en getogen in Twente, heb een half leven gewoond en gewerkt in Utrecht en ben in 2017 geland in Delfgauw, vlakbij Delft en het Delftse Hout. Daar woon ik nu met mijn lieve vriend en kat.


Esther Hasselman Coaching & Training

Esther Hasselman


Delft of online

Eenvoudig stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®