Eenvoudig stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®

Esther Hasselman Coaching & Training
Delft of online

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat dacht ik eerst ook. Maar de bewijzen stapelen zich op - zowel in mijn praktijk als in mijn eigen leven: PSYCH-K® is verbluffend eenvoudig en doeltreffend!

Je hoeft er niet mee te leren leven!

"Zo ben ik nu eenmaal," is verleden tijd ...

 

Enkele voorbeelden van succesvolle transformaties met PSYCH-K®:

  • Vliegangst en spinnenfobieën verdwijnen;
  • Perfectionisme maakt plaats voor vrijheid en ontspanning;
  • Onzekere mensen gaan stralen en hebben zelfvertrouwen;
  • Chocolade- en suikerverslavingen worden doorbroken;
  • Goede voornemens worden duurzame veranderingen.

 

Minder beren op de weg, minder eisen stellen aan jezelf en je omgeving.

Meer vertrouwen in jezelf en anderen.
Meer ontspanning, levenslust en positieve energie!

 

Met ons hoofd weten we wel hoe we lichter en vrolijker door ons leven kunnen leren wandelen. Toch blijkt dit in de praktijk vaak makkelijker gezegd en gedaan, omdat ons onderbewuste vaak andere ideeën heeft over wat wenselijk is; dit is primair gericht op veiligheid en het is in de regel nogal behoudend. En dat onderbewuste trekt meestal aan het langste eind, want het is veel machtiger dan we zouden willen. Denk maar aan de ijsberg - het puntje boven het water is ons bewuste en het deel onder water ons onderbewuste.

PSYCH-K® is een techniek waarmee je positieve intenties direct in je onderbewuste installeert. Geen affirmaties, geen hypnose. We gebruiken kwantum, braingym en ons eigen vermogen om niet alleen te bedenken wat je niet wilt, maar vooral te werken met wat je wél wilt. Na de sessie hoef je niet thuis te oefenen, het is meteen gedaan. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je je deze nieuwe vrijheid, dit ontsloten potentieel, gaat benutten door actiestappen te zetten.

 

Wil jij aan de slag met PSYCH-K®?

Ik werk op locatie en online. De eerste keer werk ik altijd op locatie, daarna is de keuze aan jou.

Meestal zijn er enkele sessies nodig, omdat na transformatie van het ene, het andere zichtbaar wordt. Een beetje zoals je een ui afpelt en uiteindelijk bij de kern komt.

Neem contact op of maak een belafspraak voor een gratis, vrijblijvende (telefonische) kennismaking.

Over Esther Hasselman Coaching & Training

Mijn ouders' vechtscheiding, mijn puberteit, HSP en goed kunnen leren ... deze cocktail maakte dat ik in mijn hoofd ging wonen. 20 jaar lang maakte ik carrière in de zakelijke dienstverlening. Totdat ik me rond mijn 40e begon af te vragen of het leven niet meer te bieden had. Waartoe ben ik op aarde? Of praktischer: waarvoor kom ik met plezier mijn bed uit?

Ik ben me gaan verdiepen in bewustzijn en onderbewustzijn, volgde een coachopleiding en werd mindfulness- en compassietrainer. Later ging ik me meer verdiepen in spirituele onderwerpen, o.a. de kracht van onze overtuigingen.

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk. Geen dag spijt :-) Ik ontmoet veel mensen, wandel een stukje met ze mee (vaak letterlijk, in de natuur) en zie hoe ze met een zetje hier een een steuntje daar weer heel stevig op hun eigen pad komen. Ik geniet ervan als mensen opbloeien, zichzelf durven zijn en vrij en gepassioneerd in het leven staan.

Ik ben geboren en getogen in Twente, heb een half leven gewoond en gewerkt in Utrecht en ben in 2017 geland in Delfgauw, vlakbij Delft en het Delftse Hout. Daar woon ik nu met mijn lieve vriend en kat.


Esther Hasselman Coaching & Training

Esther Hasselman


Delft of online

Eenvoudig stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®

Wat doe ik nog meer?

Mindfulness & Compassie
Heartfulnesstraining - Van hard naar HART voor jezelf met Mindfulness en Zelfcompassie
Delft
Hoe zou het zijn als je je eigen beste vriend(in) was? Leer (eerst!) voor jezelf te zorgen en je hart zal vanzelf overstromen.
Coaching - Wandelcoaching
Sensitiviteit als kracht | HSP en HSS/HSP coaching in de natuur
Delfgauw
Met wat aandacht en zelfzorg kun je je sensitiviteit als kracht inzetten. Door je energie (beter) te leren managen, wat (kleine) dingen aan te passen in je huis of dagelijks leven. En natuurlijk door te leren herkennen dat je op een goudmijn zit!
05apr
Training
Zelfcompassietraining - Leer beter voor jezelf zorgen en word je eigen beste vriend(in)!
Delft (centrum)
Stel je voor dat je je eigen beste vriend(in) zou zijn ... Zorgzaam, stevig, troostend omgaan met jezelf - zoals je dat met een goede vriend(in) zou doen. Voor jezelf zorgen én voor jezelf opkomen met zachte kracht.
11jul
Training
Zomertraining Mindfulness in de Natuur | In 8 weken beter in je vel! (en een kleurtje op je wangen)
Delftse Hout
Dé achtweekse mindfulnesstraining (MBCT / MBSR). Alleen niet binnen in een zaal, maar buiten in de natuur van het Delftse Hout. Coronaproof! We houden ons aan de richtlijnen van de overheid bij deze training. 1,5 meter afstand.
07apr
Workshop
Workshop Mindfulness in de Natuur op Goede Vrijdag
Delftse Hout
De natuur leeft mindfulness aan ons voor. Laat je spiegelen en inspireren tijdens een workshop waarin je mindfulness oefeningen doet én geniet van de prachtige natuur. Kom thuis bij jezelf. Vind je eigen natuur (terug) in de natuur.