Jong TALENT coach | Speel het spel en.......ontdek wie je bent !!

Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Delft

Het spel jong TALENT is een ontdekkingsreis vanuit een positieve benadering. Wie ben ik? Wat wil ik? en waar ga ik naar toe? Een bewustwordingsspel, niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Weet jij wat je kwaliteiten zijn?

Het spel jong TALENT kan je helpen om keuzes te maken. Het geeft inzicht in belangrijke thema's in je leven. Het helpt je ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je droomwens/missie is. Het spel bevat 2 spelborden. De speler zoekt 10 talenten uit met behulp van talentenkaartjes die verwijzen naar de archetypen. Archetypen zijn mythologische figuren die je onderbewuste aansturen. De unieke samenstelling van jouw archetypen bepalen waar toe jij je aangetrokken voelt en over welke kwaliteiten en talenten jij van nature beschikt. Aan de hand van de kaartjes, vragen en gesprek komt er meer inzicht naar boven. Het spel eindigd met een talentenopstelling, waarbij de talenten met elkaar in verband worden gebracht en de samenwerking duidelijk wordt.

Het spel Jong TALENT kan helpen bij studiekeuze, faalangst, pesten, eenzaamheid, belangrijke thema's die spelen in je leven.                                                    Het spel is voor kinderen van 11/12 jaar, pubers, jong volwassenen tot ouderen.

  • Individueel   :  in mijn eigen thuisprakijk. Na een intake zijn er 2 bijeenkomsten van ongeveer 2,5 uur.
  • Groepen      :  op scholen, verdiepingsdagen, studie/profiel keuze, speeddaten tijdens mentor lessen / opendagen of op een profiel/studierichtingbeurs.
  • Workshops  :  talentenproeverij, thema gebonden, op maat voor pubers, vrienden, collega's enz. 

Meer info : kindercoachmetstip/jong-talentenspel

Over Mirjam Vijverberg-van der Gaag

Ik ben Mirjam Vijverberg - van der Gaag, getrouwd en 3 kinderen van rond de 20 jaar. Ik ben 10 jaar schilderes geweest bij de Porceleyne fles en de Candelear in Delft. Daarna een paar jaar fulltime moeder. Ik heb de opleiding onderwijsasistent afgerond en vervolgens de PABO gedaan. Zeven jaar heb ik met veel plezier voor de klas gestaan. Mijn kracht is het individuele kind. Het deed mij pijn dat ik als leerkracht in een volle klas niet alle kinderen kon bieden waar ze recht op hebben. Ik ben gestopt en heb de post-HBO opleiding kindercoach bij BGL afgerond. Twee jaar geleden ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Ik heb dit gecombineerd met invalwerk voor de klas en werk in een RT praktijk. 

Door het vervullen van arrangementen en huiswerkbegeleiding blijf ik toch betrokken bij scholen. Daarnaast heb ik mijn certificaat gehaald voor jong Talenten coach. Dit vervult mijn behoefte naar meer verdieping en is een mooie aanvulling.

Kernwoorden voor mij zijn: luisteren, niet oordelen, onvoorwaardelijke liefde, verbinding, gelijkwaardigheid, acceptatie, communicatie, vergeving, verwondering en nieuwsgierig zijn.

Mijn interessen zijn lezen, alles wat met verdieping te maken heeft, film, schilderen, het wel en wee rond mijn eigen kinderen, de natuur en heerlijk met de hond wandelen.

 

 

 


Kindercoach met Stip / jong Talentencoach

Mirjam Vijverberg-van der Gaag

Hof van Azuur 21
2614TB Delft

Jong TALENT coach | Speel het spel en.......ontdek wie je bent !!