Coaching met o.a. ademtechnieken, energetische massage en meditatie

Holistische Praktijk Mariska Bruggeling
Delft

Je mag gezien en gehoord worden en je bent waardevol. Ervaren hoort bij het mens-zijn. Dat betekent dat jouw ervaring persoonlijk en uniek is.

Ontspannen en jouw stilte ervaren
Kan je je nog herinneren hoe het voelt om ontspannen te zijn en je vrij en vrolijk te voelen? Komt dat gevoel nog weleens voor?  Ik kan je met een geleide ontspanningsoefening naar je stilte brengen. In je stilte liggen antwoorden op vele vragen.

Energie herstellen
Langdurige overbelasting en vermoeidheid die maar niet over gaat leidt tot uitputting. Alle energie bronnen staan leeg en je weet niet meer hoe je die aan moet vullen. Een energetische massage over de kleding, kan de impuls geven om je eigen energie bronnen aan te vullen en je zelfhelend vermogen te herstellen.

Ademtechnieken en meditatie
Het komt voor dat we vast zitten in ons denken en beperkte of geen oplossingen zien voor situaties. Het is een uitdaging om daarin ruimte te gaan creëren. Door het beoefenen van ademtechnieken en meditatietechnieken kan je je gaan openen voor verasssende en nieuwe ervaringen.

Luisteren                                                                                                                                                                                                            Je verhaal mogen vertellen en weten dat er echt naar je geluisterd wordt.

Persoonlijke groei en bewustzijn ontstaat door anders naar jezelf en je leefwereld te gaan kijken. Dat is een gevoel van "ontwaken" zodra we onze gedachten anders gaan ervaren. Werkelijk voelen wat we voelen is daar een onderdeel van.

In mijn eigen praktijk werk ik 1 op 1 met bovenstaande technieken en in Yoga studio Jnana in Delft geef ik les in ademtechnieken en meditatie. Het ervaren in een groep gaat sneller en makkelijker dan alleen. Dat is op vrijdagavond 19.00 uur.

 

 

 

 

Over Holistische Praktijk Mariska Bruggeling

Ik ben Mariska en werk sinds 2011 in mijn holistische praktijk. Als leerkracht van jonge kinderen in het basisonderwijs ging mijn interesse steeds meer uit naar meer diepgang. Ik begon met een reiki cursus waardoor ik in aanraking kwam met energie geven. Daarna deed ik de Holistische opleiding De Zon en kreeg ik tools om holistisch te kunnen werken. Mijn belangrijkste tool is adembewustwording en mindfullness. Sinds 2008 geef ik les in adembewustwording en mindfullnes in yoga studio Jnana hier in Delft en ontvang ik in mijn praktijk mensen die graag 1 op 1 willen werken. Ik werk graag in het moment wat betekent dat ik goed luister en met je mee kan voelen wat er op het moment van samenzijn nodig mag zijn. 


Holistische Praktijk Mariska Bruggeling

Mariska Bruggeling

Hof van Zilverlicht 5
2614 TV Delft

Coaching met o.a. ademtechnieken, energetische massage en meditatie