Het Boomhuis Delft voor innerlijke en creatieve groei

Het Boomhuis Delft
Delft

Het Boomhuis is een centrum voor innerlijke en creatieve groei. Activiteiten die hier geboden worden zijn o.a. healing, yoga, biodanza, atelier en educatie.

Het Boomhuis is een centrum voor innerlijke en creatieve groei, een plek waar iedereen zich thuis mag voelen. Diverse activiteiten die hierop aansluiten worden in Het Boomhuis aangeboden, zoals healing, yoga, biodanza, tekenen/schilderen. Het is ook een plek voor ontmoeting, bijvoorbeeld in de Afasiesoos.

Heb je een activiteit die je wilt aanbieden en zoek je een ruimte? Het Boomhuis beschikt over twee ruimtes die tegen een redelijke vergoeding gehuurd kunnen worden. 

Het Boomhuis is een plek waar verbinding kan ontstaan tussen mensen. Waar het beste in de mens naar boven kan komen en men er voor elkaar kan zijn, in goede en in minder goede tijden. 

Over Marcelle Weevers


Het Boomhuis is sinds 2013 een huis voor innerlijke en creatieve groei. En van dit huis mag ik, Marcelle Weevers, eigenaresse zijn. Ik ben meer dan 20 jaar betrokken bij Spiritualisme en Mediumschap. Inmiddels geef ik les als docent en begeleid ik cursisten in het Boomhuis in de Zelfontwikkeling en Mediumschap groepen. Daarnaast geef ik privéconsulten als een Medium of kan ik met u een begeleidend gesprek aangaan in combinatie met Healing. En op sommige woensdagen ben ik aanwezig als healer of gastvrouw in het Boomhuis. 

Naast mijn werk in het Boomhuis ben ik ook trouwambtenaar bij de gemeente Delft. En verzorg ik ceremoniële spirituele diensten, zoals een herdenkingsdienst bij overlijden, spirituele trouwceremonie en ben ik één van de voorgangers van de zondagsvieringen bij de dienende liefde Delft.


Het Boomhuis Delft

Beukenlaan 2A
2612 VC Delft

Het Boomhuis Delft voor innerlijke en creatieve groei