Coaching bij Stress- en Burnout klachten en werken aan Balans

Esther Hasselman Coaching en Training
Delfgauw

Kom (weer) op je eigen levenspad en vertrouw op je eigen-wijsheid.

Op zoek naar jouw levenspad

Soms is het heel fijn als iemand een stukje meeloopt op je levenspad. Iemand die er voor je is, die luistert en vragen stelt. Faciliterend, accepterend en af en toe prikkelend. Zodat je niet meer in kringetjes loopt. Of als je op een kruispunt staat, heel veilig de verschillende afslagen kunt verkennen en invoelen

Ik bied jou een veilige bedding en aanmoediging, zodat je je eigen kracht (her-)vindt, je eigen balans (weer) kunt voelen en (weer) vertrouwt op je eigen vermogen om keuzes te maken. 

Natuur als spiegel

De natuur helpt een handje; zij spiegelt, troost en inspireert. Inzichten komen vaak vanzelf en emoties zijn welkom en hanteerbaar. Je komt op een dieper niveau, bij je intuïtie of je onderbewuste. Daar vind je je eigen-wijsheid

Ik hou van vertragen. Langzaam gaan, zodat je meer tijd hebt om waar te nemen. En om niet voorbij te gaan aan het leven zoals het zich op dit moment ontvouwt. Het vogeltje horen fluiten, de zon op je huid voelen en ook die kleine spanning in je buik of in je kaken opmerken. Als je meer opmerkt, kun je beter voor jezelf zorgen. En je ontdekt wat er voor jou écht toe doet. 

Startende en doorstartende ondernemers

Er komen ook vaak (door-)startende ondernemers bij mij met vraagstukken die uiteenlopen van heel praktische zaken tot de grote vraag wat hen weerhoudt om de sprong te wagen. 

  • Je staat op de rand van het zwembad; wat weerhoudt je om te springen?
  • Je wilt (door-)starten, maar waar begin je?
  • Je ondernemingsplan (of delen hiervan) schrijven
  • En wat er nog meer door je heen gaat bij het denken aan jezelf als ondernemer

Over Esther Hasselman Coaching en Training

Mijn roots liggen in Twente, waar ik als kind graag buiten was en speelde. Toen ik 11 was gingen mijn ouders uit elkaar en in combinatie met de puberteit werd het allemaal wat veel. Ik vluchtte in mijn hoofd. Het duurde tot mijn 33e levensjaar voordat ik weer in mijn lijf kwam, weer naar buiten ging en mijn fijngevoeligheid hervond. Eigenlijk ben ik altijd al een coach en trainer geweest, maar in 2010 werd ik dat ook echt. Mijn pad liep via ervaringgericht leren en mediteren, via mindfulness naar compassie en hartyoga. En nu? Ik wil me graag verbinden. Ik kom van mijn meditatiekussen af en oefen mindfulness en compassie in relatie met de natuur en met andere wezens. 

In de natuur komen de antwoorden heel natuurlijk, dus daar ga ik graag met met trainees en coachees naartoe. Maar soms past een veilige ruimte met vier muren beter bij de soms delicate processen die er zijn. 

Woorden die bij mij passen zijn zachtmoedigheid, vertrouwen ... en ook humor! Want het leven wordt steeds mooier, leuker en grappiger als je jezelf en het leven écht kent! 

 

Ik ben momenteel werkzaam als wandel-/natuurcoach (vooral in het Delftse Hout) en zelfzorgtrainer (in Delft en Rotterdam). Daarnaast coördineer ik Bewust Delft (met hulp van actieve mede-netwerkleden).


Esther Hasselman Coaching en Training

Esther Hasselman

Dijkgraafstraat 18
2645 KN Delfgauw

Lid van beroepsvereniging

Coaching bij Stress- en Burnout klachten en werken aan Balans

Wat doe ik nog meer?

Mindfulness & Compassie
Heartfulnesstraining - Van hard naar HART voor jezelf met Mindfulness en Zelfcompassie
Delft
Hoe zou het zijn als je je eigen beste vriend(in) was? Leer (eerst!) voor jezelf te zorgen en je hart zal vanzelf overstromen.
01sep
Workshop
Workshop Mindfulness in de Natuur
Delftse Hout
De natuur leeft mindfulness aan ons voor. Laat je spiegelen en inspireren tijdens een workshop waarin je mindfulness oefeningen doet én geniet van de prachtige natuur. Kom thuis bij jezelf. Vind je eigen natuur (terug) in de natuur.
15sep
Training
Mindfulnesstraining in de Natuur | In 8 weken beter in je vel! (en een kleurtje op je wangen)
Delftse Hout
Dé achtweekse mindfulnesstraining (MBCT / MBSR). Alleen niet binnen in een zaal, maar buiten in de natuur van het Delftse Hout. Coronaproof! We houden ons aan de richtlijnen van de overheid bij deze training. 1,5 meter afstand.
24sep
Online aanbod
Zelfcompassie (Kristin Neff) - Vermilder de wereld, begin bij jezelf!
thuis, online
Heartfulness = hoofd én hart. Oefeningen voor mildheid, mindfulness en mededogen. Voor jezelf en voor anderen zorgen in deze moeilijke tijd. 8 sessies van 2,5 uur.
24jun
Online aanbod
doorlopend | Luisterend Oor | Je hart luchten in deze bijzondere tijd
telefonisch of zoom
Deze bijzondere tijden zit vol met uitdagingen. Hoe ga jij ermee om? Waar loop je tegenaan? Maak een afspraak voor een 1-op-1 gesprek en lucht je hart online (Zoom videobellen). Voel je welkom. Het kost je niets, alleen een beetje tijd!