Saudade rouwbegeleiding | Delft

Vanuit mijn huidige functie als coach ben ik erachter gekomen dat het praten over de dood heel moeilijk is. Als het om rouwen gaat wordt het misschien nog wel moeilijker. Woorden schieten tekort als iemand verdriet heeft en moeite heeft de dagelijkse dingen weer op te pakken, zeker als dit na een lange periode nog zo is.

Maar wat is rouwen nu? Rouw is er niet alleen na een overlijden van een dierbare, maar ook na verlies van je baan, het overgaan van een relatie, je lijf wat je in de steek laat bij een ernstige ziekte. Bij het verwerken hiervan ben je ook in rouw.

Door middel van gesprekken aan de keukentafel, tijdens een wandeling door stad of bos, of met een creatieve inslag gaan we aan de slag om jou rouw centraal te zetten.

Over Trudy de Dreu | Delft

Hallo,

Ik ben Trudy de Dreu, woon in Delft en werk voor Ipse de Bruggen. In 2018 heb ik mijn studie rouwbegeleiding afgerond met als doel de dood (weer) bespreekbaar te maken. In de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking wordt er weinig tot niet gesproken over de dood en rouwen door en voor de mensen die op de werkvloer staan. Dit was voor mij een drijfveer om mee aan de slag te gaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, en heb een passie voor biologisch gezond lekker koken en eten.

 


Foto 2 Trudy de Dreu Klik om te vergroten

Saudade rouwbegeleiding
Trudy de Dreu


Professionals in de categorie Verlies- en rouwbegeleiding

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!