lekker in je vel en stevig in je schoenen, jij kent jezelf het beste | Delft

We hebben het hier, op deze aardbol met zijn allen te doen, te leven, te functioneren, te werken, plezier te hebben en te ontspannen maar soms loopt het leven niet zo lekker, functioneren en werken gaat moeizaam, plezier is minder en ontspannen wordt lastig. Alleen aanrommelen en zelfonderzoek helpt je niet meer en dan kan Zonvogels jouw steuntje in de rug zijn om er achter te komen wat je nodig hebt om jouw vuur (weer) aan te wakkeren. Wat heb je nodig, wat is belangrijk voor jou, waar voel jij je goed bij en weten dat je jezelf dat geven mag zonder je schuldig te voelen. Te leven vanuit jouw innerlijke kracht, jouw zon.

Zonvogels werkt met de adem, energie, massage en met aandacht. Je wordt gehoord en gezien. Een holistische manier van werken; fysiek, mentaal en gevoelsleven.

Ik ben praktisch ingesteld en zo zijn ook mijn trainingen, meditaties en workshops bedoeld; toepasbaar in het dagelijks leven.

Tevens geef ik verschillende soorten massages. Tarieven zijn variërend van € 20,= tot € 40,=. Van 30 minuten tot 60 minuten.

Daarnaast geef ik Reikiconsulten; behandeling met inzichtgesprek. Tarief is € 30,= voor 60/75 minuten.

Als jij wil, wil Zonvogels jouw steuntje in de rug zijn.

Lekker in je vel en stevig in je schoenen. Weet....... jij kent jezelf het beste.

Tot ziens bij Zonvogels, zonnige groet Anita

 

 

Over Anita van Gorkum | Delft

Ik heet Anita en ik ben 57 jaar. Tot 2014 ben ik werkzaam geweest bij non-profit organisaties die linksom of rechtsom te maken hebben met gezondheid. In mijn laatste functie was is werkzaam als coördinator verzuim en reïnegratiebeleid Human Resources, een begeleidende en adviserende functie. In 2014 heb ik mijn Praktijk Zonvogels fulltime gestart om dat te doen wat mijn hart echt heeft.

Tijdens een zware burnout in 1999 ben ik in aanraking gekomen met reiki-energie en vandaar uit met meditatie en chakra-psychologie. Er volgden vele andere cursussen, workshops en opleidingen in bijna 20 jaar. Reizen naar Nepal en Noord India gemaakt; interesse in boeddhisme en hindoeïsme. Mezelf willen ontwikkelen, groeien, het proces van bewustwording, en dit alles me eigen maken, de tijd nemen om het te laten integreren: wat past bij mij en wat niet. Leren luisteren naar mezelf en vertrouwen dat ikzelf weet wat goed voor me is. Om gedurende die jaren te ontdekken dat in iedereen een kracht schuilt; een zon die ons kan laten stralen.

Geluk niet buiten onszelf zoeken, maar in onszelf vinden. Zelf durven en willen kijken naar wat ons echt gelukkig maakt, van onbewust naar bewust, van afwezig naar aanwezig om zo onze eigen zon te ontdekken. 

Zonnige groet Anita


Foto 1 Anita van Gorkum Foto 2 Anita van Gorkum Foto 3 Anita van Gorkum Foto 4 Anita van Gorkum Klik om te vergroten

Zonvogels voor Mindfulness en Meditatie, Massage en Reiki
Anita van Gorkum


Professionals in de categorie Stressmanagement

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft

Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!