De weg naar een nieuwe toekomst bij Rouw en Ziekte | Delft

Rouwbegeleiding:

Heb jij een dierbare verloren en zie je geen toekomst meer? Voelt het alsof ook een deel van jezelf is gestorven? 

Door mijn rouwbegeleiding wordt jouw rouwproces lichter en ga jij een nieuwe invulling geven aan jouw leven. 

Je kunt weer genieten met de mensen om je heen. Je gaat weer aan de slag om jouw ambities waar te maken. En je kunt weer genieten van de momenten voor jezelf. Met altijd dat speciale plekje voor de overledene in je hart.

Door de oorzaak achter jouw stagnerende rouwproces te doorbreken ga jij jouw toekomst aan.

 

Ziektebegeleiding:

Kun jij door je ziekte niet meer deelnemen aan het leven? 

Door mijn ziektebegeleiding verlichten je symptomen en door het doordringen tot in de kern van het probleem ontstaat er heling of acceptatie.

Doordat je klachten verminderen ervaar je levenslust om je leven weer vorm te geven. Door de oorzaak van jouw ziekte te transformeren maak je de weg vrij om een nieuwe toekomst aan te gaan. 

Door je symptomen te verlichten en de achterliggende oorzaak van jouw ziekte in beweging te brengen kun jij weer deelnemen aan het leven.

 

De behandelingen kunnen bestaan uit coaching, energetische therapie (readingen en healingen), creatieve therapie, individuele familie en ziekteopstellingen en Spagyriek (plantengeneeskunde) en een combinatie van deze methoden. 

 

De weg naar een nieuwe toekomst bij rouw en ziekte

Over Rooz Steenks | Delft

Ik, Rooz Steenks, begeleid sinds 2013 in mijn praktijk, Resight, Rouw en Ziekteprocessen. Resight staat voor weer zicht op je leven krijgen.

Ik ben gefascineerd door de onbewuste processen waar mensen door beïnvloed worden in hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. Voor mij zijn ziekten of psycho-emotionele klachten een verstoring van de balans van ons gehele menszijn waarbij lichaam, geest en ziel betrokken zijn. Hierdoor wordt je levenskracht negatief beïnvloed. Alleen door inzicht te krijgen in het ontstaan van klachten en die in beweging te brengen kan er heling of acceptatie ontstaan. 

Mezelf ontwikkelen, veel lezen, beeldend bezig zijn en wandelen met de honden is voor mij ontspanning en de mogelijkheid om weer op te laden om mijn leven vorm te geven naar mijn verlangens. Het meest voorkomende thema in mijn kunstwerken is de levenskracht en de schoonheid die ieder mens in essentie in zich heeft. Deze kracht en schoonheid naar boven brengen zodat mijn cliënten een hernieuwd evenwicht vinden, is ook een belangrijk doel in mijn behandelingen. Mijn HSP kwaliteiten en paranormale gave zet ik in ten dienste van het proces van de cliënt.


Professionals in de categorie Verlies- en rouwbegeleiding

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft

Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!