Mindfulness Training en Coaching | Wateringen

"Mindfulness is vriendelijk, nieuwsgierig gewaarzijn van wat er op dit moment is, als een kind dat voor het eerst de wereld ontdekt. Het mooie is dat je dit altijd kunt doen, dat je dit altijd tot je beschikking hebt. Je kunt er altijd voor kiezen om aanwezig te zijn in dit moment, en je kunt er altijd voor kiezen om aardig te zijn voor jezelf."

Groepstraining
8-weekse mindfulnesstrainingen (MBCT) en compassietrainingen in een groep. Je bent nooit alleen. Ervaar de kracht van het samen oefenen en delen van ervaringen. Kom eens kennismaken door een workshop te volgen. Ook zijn er kennismakingsworkshops, meditatie- en compassiedagen, en regelmatige opfrissessies waarbij je kunt aansluiten en anderen kunt ont-moeten. 

Individueel traject
Ben je liever wat flexibeler? Of voel je je meer op je gemak een-op-een, dan is er de mogelijkheid om individueel op je eigen tijd en plaats een mindfulness- of compassietraining te volgen. Zit je met een specifieke vraag of probleem, dan is een persoonlijk coachingstraject op maat een goede optie. Of volg online coaching via de mail, waar en wanneer je maar wilt: in vijf stappen naar meer rust, vreugde en vertrouwen. 

Bedrijfstraining
Ga voor minder verzuim, meer plezier en mooiere resultaten met de bedrijfstrainingen van Silenz. Ook heel effectief bij burn-out. Zorg niet alleen voor de fysieke, maar ook voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Laat je medewerkers een mindfulnesstraining volgen, een communicatietraining of een-op-een coaching bij burn-out en specifieke individuele problemen.

Je bent van harte welkom! 

Over Marc van Heyningen | Wateringen

Mijn naam is Marc van Heyningen en ik ben mindfulnesstrainer, coach, wetenschapper, docent, vader, partner en nog veel meer…. Maar vooral ben ik hier om jou verder op weg te helpen naar een leven van innerlijke stilte, vreugde, kracht en vertrouwen.

Opgegroeid als tuinderszoon in het Westland, was er niet altijd even veel ruimte en aandacht om stil te staan bij wat ik voelde. Ik zat veel in mijn hoofd en wist ook niet beter. Denken, piekeren, zorgen maken, dat was iets waar ik goed in was. Ik liep vast in mijn eigen patronen en ging op zoek naar manieren om hiermee om te gaan.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om te worstelen met veel piekeren en zorgen, angst, depressie, burn-out en lichamelijke klachten. Ik begrijp hoe je je voelt. Mindfulness hielp me hieruit. Ik vond een bron van rust en kwam weer in mijn kracht te staan, met beide benen op de grond. Dit maakte dat ik weer kon genieten en al het mooie in mijn leven kon zien en waarderen.

Deze ervaring gebruik ik graag om jou te begeleiden. Waar je ook tegenaan loopt, ook jij kunt hieruit stappen en weer met volle teugen van het leven genieten. Daar heb ik alle vertrouwen in. Kenmerkend voor mij en mijn trainingen is dat ik heel snel een veilige en vertrouwde sfeer kan creëren, een sfeer waarbinnen niets moet, maar er ruimte is om volledig jezelf te zijn.

Agenda Silenz


Foto 1 Marc van Heyningen Foto 2 Marc van Heyningen Foto 3 Marc van Heyningen Foto 5 Marc van Heyningen Foto 6 Marc van Heyningen Foto 7 Marc van Heyningen Foto 8 Marc van Heyningen Foto 9 Marc van Heyningen Foto 10 Marc van Heyningen Foto 11 Marc van Heyningen Foto 12 Marc van Heyningen Foto 13 Marc van Heyningen Foto 14 Marc van Heyningen Foto 15 Marc van Heyningen Foto 16 Marc van Heyningen Foto 17 Marc van Heyningen Foto 18 Marc van Heyningen Foto 19 Marc van Heyningen Foto 20 Marc van Heyningen Klik om te vergroten

Silenz
Marc van Heyningen


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft