Mesman Communicatie - Max Training | Delft

Mijn specialisme is communicatie. 

Er zijn maar weinig mensen die iets op eigen houtje bereiken. Succes begint bij de kunst van het samenwerken. Thuis, op het werk, bij je studie... In elke relatie, in elke activiteit is communicatie nodig. Dat lijkt een open deur, maar in de praktijk is het vaak niet zo simpel. Het gaat om sociale vaardigheden en emotionele intelligentie (EQ), die iedereen zich eigen kan maken. 

Bereik je vaak het omgekeerde van wat je voor ogen had. Of schiet je regelmatig je doel voorbij? Hoe komt dat? Wat zijn de valkuilen? Waar zitten blinde vlekken? Vanuit 40 jaar media-ervaring help ik jou verder. Dat kan in de vorm van persoonlijke coaching of als deelnemer aan een training in groepsverband.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op. 

Over Max Mesman | Delft

Ik ben eigenaar van een communicatie- en adviesbureau in Tanthof, Delft. Naast digitale communicatie, zoals het bouwen en hosten van WordPress websites, ben ik schrijver en muzikant, zodat ik ook de content (de inhoud) voor jou kan verzorgen. Ik werkte in het verleden o.a. bij Sdu uitgevers, Sijthoff Pers (Haagsche Courant) en diverse verenigingen en stichtingen.

Na het volgen van de opleiding Repairing Balance ben ik me de laatste jaren steeds meer op coachen en trainen gaan toeleggen. Dat kan zowel 1 op 1 als in groepsverband. Vaak gaan we uit van maatwerk, de klant bepaalt het doel van het coachingtraject of de training, en ik pas mijn aanbod daarop aan. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen, waarin we samen verkennen wat jouw wensen en behoeften zijn. En hoe ik je daarbij kan helpen. Een persoonlijke klik vind ik daarbij altijd heel belangrijk.


Foto 1 Max Mesman Foto 2 Max Mesman Foto 3 Max Mesman Foto 4 Max Mesman Foto 5 Max Mesman Foto 6 Max Mesman Foto 7 Max Mesman Klik om te vergroten

Mesman Communicatie en Advies
Max Mesman


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft

Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!