Vertel Eens kindercoach | Den Haag

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Kinderen kunnen hierdoor spanning of stress ervaren. Dit heeft vaak invloed op hun ontwikkeling en daarover praten is moeilijk. Als je niet weet hoe je je emoties onder woorden kunt brengen, kun je vastlopen in je gevoel. Denk hierbij aan o.a.: pesten, hooggevoeligheid, rouw, verdriet, scheiden van ouders etc. Ik gebruik verschillende methodieken om de kinderen uit te dagen om te gaan vertellen. Tijdens mijn coaching staat het kind centraal. Vertrouwen, respect en veiligheid zijn voor mij de drie pijlers om met het kind aan de slag te gaan. Kinderen van 4 t/m 16 jaar zijn van harte welkom. Een kind verdiend het om gelukkig te zijn.

Over Diana Stoet | Den Haag

Mijn naam is Diana Stoet. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en woon in Den Haag. Ik werk al 22 jaar als pedagogisch medewerkster in een VVE peuterspeelzaal. Tijdens deze functie ben ik ook coördinator geweest van diverse Samenspel groepen. Mijn kennis heb ik altijd up to date gehouden d.m.v. scholing en bijscholing. Inmiddels heb ik mijn opleiding kindercoach afgerond en ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Als coach werk ik ondersteunend en empathisch met alle respect naar het kind. Ik vind het belangrijk dat er geluisterd wordt naar het kind en dat het kind zich gezien voelt. Tevens werk ik als coach in ontwikkelingsgroepen voor volwassenen bij het Boomhuis in Delft.


Foto 1 Diana Stoet Foto 2 Diana Stoet Klik om te vergroten

Vertel Eens kindercoach
Diana Stoet


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!