Met Stip geloven in je eigen kunnen! | Delft

Mijn kracht is mijn inlevingsvermogen, luisteren met aandacht. Aan de hand van verschillende werkvormen krijgt het kind weer toegang tot zijn/haar gevoelens en emoties. Er openen nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling van kwaliteiten en talenten. Samen met het kind zoeken we naar 'gereedschap' dat het kan gebruiken op haar/zijn weg om te groeien. Zo vertrouwt het kind op zijn eigen kunnen en komen er veranderingen tot stand waar het zelf in gelooft.

Ik werk met creatieve werkvormen, visualisaties, mindfulness, focussen, denkprocessen, spel en bewegen. De jakhals en de giraf (geweldloze communicatie), de boom van de 7 gewoonten (Covey)  en het spel Jong Talent (Ofkje Teekens en Willem Glaudemans) zijn mooie uitgangspunten.

Ik verzorg arragementen op scholen aan kinderen met leerachterstand, gedragsproblematiek, zieke kinderen, kinderen met autisme enz. Eigenlijk verdienen alle kinderen een steuntje in de rug en wat individuele aandacht! 

Over Mirjam Vijverberg-van der Gaag | Delft

Ik ben Mirjam Vijverberg - van der Gaag, getrouwd en 3 kinderen van rond de 20 jaar. Ik ben 10 jaar schilderes geweest bij de Porceleyne fles en de Candelear in Delft. Daarna een paar jaar fulltime moeder. Ik heb de opleiding onderwijsasistent afgerond en vervolgens de PABO gedaan. Zeven jaar heb ik met veel plezier voor de klas gestaan. Mijn kracht is het individuele kind. Het deed mij pijn dat ik als leerkracht in een volle klas niet alle kinderen kon bieden waar ze recht op hebben. Ik ben gestopt en heb de post-HBO opleiding kindercoach bij BGL afgerond. Twee jaar geleden ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Ik heb dit gecombineerd met invalwerk voor de klas en werk in een RT praktijk. 

Door het vervullen van arrangementen en huiswerkbegeleiding blijf ik toch betrokken bij scholen. Daarnaast heb ik mijn certificaat gehaald voor jong Talenten coach. Dit vervult mijn behoefte naar meer verdieping en is een mooie aanvulling.

Kernwoorden voor mij zijn: luisteren, niet oordelen, onvoorwaardelijke liefde, verbinding, gelijkwaardigheid, acceptatie, communicatie, vergeving, verwondering en nieuwsgierig zijn.

Mijn interessen zijn lezen, alles wat met verdieping te maken heeft, film, schilderen, het wel en wee rond mijn eigen kinderen, de natuur en heerlijk met de hond wandelen.

 

 

 


Foto 4 Mirjam  Vijverberg-van der Gaag Foto 5 Mirjam  Vijverberg-van der Gaag Foto 7 Mirjam  Vijverberg-van der Gaag Foto 8 Mirjam  Vijverberg-van der Gaag Klik om te vergroten

Kindercoach met Stip
Mirjam Vijverberg-van der Gaag


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!