Praktijk Kindtwijzer: spelenderwijs in je kracht! | Delft

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Is er steeds weer opnieuw ‘gedoe’ met je kind?  Heeft je kind het moeilijk op school? Maken je kinderen veel ruzie? Gun jij je kind dat hij of zij blij en gelukkig kan opgroeien? Wil je meer plezier in het opvoeden ervaren? Wil je weer kunnen genieten van een fijn gezinsleven?

Misschien bevinden je kind en jij je op een hobbel of een kuil op je levenspad, waardoor je er samen nu niet uitkomt. Praktijk Kindtwijzer begeleidt kinderen en hun ouders in het spelenderwijs ontdekken van hun eigen kracht. Zodat kinderen en hun ouders vol vertrouwen al weer snel verder kunnen op hun eigen levenspad. En weer samen kunnen genieten van een liefdevol gezinsleven.

Over Rianka Kindt | Delft

Vol vertrouwen in het leven staan en gelukkig zijn!

Ik geloof dat ieder mens, klein of groot, het verdient om gelukkig te zijn. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is als je niet lekker in je vel zit en je geluksgevoel lijkt kwijt te zijn. Als je onzeker bent over wie je bent en het vertrouwen in je eigen kunnen kwijt bent. Ook als moeder van drie tieners weet ik uit ervaring hoe fijn en helpend het kan zijn als er even iemand met je mee denkt als je eigen kind niet lekker in zijn vel zit.

Achtergrond

Bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie vond ik de opleiding die aansloot op mijn visie voor hulp aan kinderen. Na vier intensieve jaren van studeren, leertherapie, intervisie en werken onder supervisie, ben ik in 2016 afgestudeerd als kindertherapeut.

Sindsdien heb ik me verder bijgeschoold in het systemisch werk (tafelopstellingen, een taal erbij), hechting, en mindfulness met kinderen.


Foto 2 Rianka Kindt Foto 3 Rianka Kindt Foto 4 Rianka Kindt Klik om te vergroten

Praktijk Kindtwijzer
Rianka Kindt


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voetreflexologie & Voetzorg Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft
Bewust Delft

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!