Harmonie in het gezin d.m.v. een individuele Opvoedopstelling | Delft

Je hebt een vraag over je kind of over jouw rol als ouder. Je hebt misschien al veel opvoedboeken gelezen of adviezen opgevolgd, maar je hebt nog geen blijvende oplossing gevonden. Dan kan het zijn dat er iets op een andere, onbewuste laag speelt, in het familiesysteem. Misschien is er een thema dat nog niet opgelost is, misschien draag je een verantwoordelijkheid die niet van jou is, of is er een onbalans tussen geven en nemen. Dit kan onrust, heftige emoties, stress of lichamelijke klachten veroorzaken, zowel bij jou als bij je kind. 

Een Individuele Opvoedopstelling helpt jou om inzicht te krijgen in hoe jouw familiesysteem je gevormd heeft en wat je meedraagt als ouder. En ook wat je kind daar misschien onbewust van overneemt. 

Hoe werkt het praktisch? Een Individuele Opvoedopstelling doe je alleen, zonder kind. Je kiest een vloertegel voor jezelf, je kind en eventueel andere familieleden. Een beeld zegt meer dan 1000 worden. Ik begeleid je om de patronen in het systeem te ontdekken. Langzaam ontvouwt zich de oplossing. Als je dat inzicht hebt, kan het niet anders dan dat er iets in je houding of gedrag verandert. En dat zal je kind (onbewust) merken en voelen. Het resultaat is dat je/jullie meer rust, ontspanning en balans ervaren.  

Vaak is een kort traject al voldoende (2/3 afspraken).

Ik geef regelmatig interactieve lezingen over Opvoedopstellingen.

Voor meer informatie kijk je op de website of kun je mailen of bellen.  

 

Over Marga van Holsteijn | Delft

Ik ben Marga van Holsteijn, holistisch gezinstherapeut en opvoedopsteller bij mijn Praktijk Trotse Moeders. Ik ben getrouwd en heb een dochter (1999) en een stiefdochter (1989), die een grote spiegel voor me zijn. Ik kan veel van hen leren over mezelf. Ik heb de opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk gedaan, en na een jarenlange omweg de opleiding HBO Kinder-en Jeugdtherapie. Ik ben in 2008 met mijn praktijk gestart. Na een paar jaar heb ik de omslag gemaakt van  het werken met kinderen naar het begeleiden met ouders. Ik merkte dat er zo'n grote wisselwerking is tussen ouders en kinderen dat ik mij voortaan wilde richten op ouders. Die kunnen een verandering in het contact met hun kind in gang zetten. 

Mijn droom is dat ieder kind zich veilig en vrij voelt, en dat er verbinding is tussen ouders en kinderen. 

Ik hou van wandelen en fietsen in mijn 'achtertuin' de Delftse Hout. Als het mooi weer is zit ik graag úren met een boek op een terrasje. Het Waddengebied is mijn ultieme vakantiebestemming, ik ben dol op Schiermonnikoog en Vlieland.  

 

 

 

Agenda Praktijk Trotse Moeders


Foto 2 Marga van Holsteijn Foto 3 Marga van Holsteijn Foto 4 Marga van Holsteijn Foto 9 Marga van Holsteijn Klik om te vergroten

Praktijk Trotse Moeders
Marga van Holsteijn


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinderopvang Massage Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Delft