agenda maart 2020

Bewust Delft is een echte ontmoetingsplaats voor wie bewuster, vrijer en blijer wil leven. Vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Dat kan! We organiseren regelmatig evenementen die nét even anders zijn. Deze maand hebben we in Delft of omgeving weer een prachtig aanbod.

In maart en april vertonen we In Utero.  Deze spraakmakende documentaire gaat over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van mens en maatschappij. 

We stellen de inspiratiecafé's met creatieve workshops van maart en april open voor niet-leden. Lees hieronder welke workshops dat zijn. 

En dan het brede aanbod van onze leden die ontspannende,creatieve, leerzame, onderzoekende en energieke activiteiten bieden.

 

In deze agenda van maart:

  • documentaire In Utero
  • inspiratiecafé 6 maart
  • Wist je dit?
  • agenda maart
     

Kijk onderaan voor alle activiteiten van maart. We ontmoeten je graag.

Documentaire In Utero 30 maart en 5 april 

Hoe hebben ervaringen die je in de baarmoeder meemaakt effect op je latere leven? De baanbrekende documentaire ‘In Utero’ toont aan de hand van interviews, culturele mythes, populaire films en technologische trends hoe belangrijk de periode in de baarmoeder is voor het verdere leven. 

De entree is gratis. We vragen wel een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee/zaalhuur. 

Let op! Er is plaats voor maximaal 25 personen.
Aanmelden minimaal 2 dagen vóór de voorstelling!

Ga voor aanmelden naar de website 30 maart of 5 april.
We vertonen de documentaire in studio Womanhood

Inspiratiecafe maart en april óók voor niet-leden

We stellen de creatieve workshops in maart en april open voor niet-leden om zo meer mensen te bereiken. Neem iemand mee of tip anderen voor deze bijzondere avonden.

Vrijdag 6 maart om 20 uur verzorgt Marja van Rossum een schrijfproeverij. Zij is docent creatief schrijven, schrijfcoach en vakdocent filosoferen. Met  verrassende inspiratiebronnen verleidt ze jong en oud om te schrijven en na te denken over grote en kleine vragen.

'Regelmatig schrijven is gezond.  Je kunt er veel plezier aan beleven en je wordt er wijzer van. In deze workshop maak je kennis met Schrijfstarters: korte aanzetjes waarmee het schrijven gemakkelijk op gang komt.'

Toegang is gratis. Wel even aanmelden via de website! 


In april is er ook een creatieve workshop open voor niet-leden. Kijk hier verder.

Wist je dit?

Wist je dat de omstandigheden waaronder en de manier waarop conceptie, zwangerschap en geboorte plaatsvinden grote invloed heeft op ons verdere leven?

Marga van Holsteijn, eigenaar praktijk Trotse Moeders, heeft daar de boeiende blog 'Wat een baby al heeft meegemaakt als hij nét geboren is' over geschreven. Zij is ook een van de organisatoren van de vertoning In Utero en zal beide keren aanwezig zijn.

Agenda maart