Bewust Delft - Maandagenda juni -

Juni - uitbundige bloei

Welkom in juni. Deze maand is de zon op haar krachtigst. We gaan richting de langste dag van het jaar. Alles bloeit uitbundig en komt in het volle licht te staan. De mooie dingen en wellicht ook de minder mooie dingen. Het is een goede tijd om je plannen vorm te geven. Al dat licht kan soms ook overweldigend zijn. Heel wat mensen worden er onrustig van, alsof alles net in een te hoge versnelling gaat. De agenda's staan lekker vol want elk weekend is er ergens wel wat leuks te doen.
Daardoor kan het extra belangrijk zijn goed te voelen hoe het met je is en ook de rust op te zoeken of om iets helemaal voor jezelf te doen. 
Hoe is deze maand voor jou? Waar haal jij de meeste voldoening en plezier uit? En waar kom je van tot rust als je daar behoefte aan hebt? 

We wensen je een heerlijke maand met veel licht!

Bewust Ouder Worden op de radio

Het project Bewust Ouder Worden is vanuit Bewust Delft al ruim een jaar in Delft actief en er worden nog steeds mooie bijeenkomsten georganiseerd. Zo staan er ook deze maand weer drie activiteiten in onze agenda voor 60 plussers.
Kees Voorberg, die het project mede heeft opgezet werd geïntervieuwd voor een podcast van RAZO. Vind je het leuk om deze te beluisteren? Klik dan hier.

Agenda Juni

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)