Bewust Delft - februari, een pril begin van de lente

 

 Februari - een pril begin van de lente

In februari kruipen we langzaam richting de lente. Ookal kan het buiten nog koud zijn, de natuur begint langzaam te ontwaken komende weken. De energie verandert en het wordt steeds lichter buiten. 
Een mooie tijd om wat actiever te worden en te onderzoeken waar je je tijd en energie aan wilt geven.
In de natuur zijn de zaadjes aan het ontkiemen, nog onzichtbaar onder de grond. Er komt nog niets naar buiten toe. Wellicht is dat bij jou ook zo, mag het zich langzaam ontwikkelen en steeds zichtbaarder worden. Of misschien ben je al in volle vaart aan de gang met dingen. Hoe is deze tijd voor jou?

Bij Bewust Delft staan er weer mooie dingen in de agenda. Hieronder twee dingen uitgelicht:
 

Bewust Ouder Worden 7 en 21 februari proeverij - workshopmiddag

Voor mensen boven de 60 staan er weer twee mooie middagen van Bewust Ouder Worden in de agenda. Drie professionals van Bewust Delft geven ieder twee keer een workshop van een half uur om zo te kunnen ervaren wat zij bieden op het gebied van bewustwording. Je kunt twee verschillende workshops volgen op één middag. 

Alle informatie vind je in de agenda.

 

Nú inschrijven voor leuke cursussen in maart!

Begin maart starten twee cursussen van Dromenvanger. De inschrijfdatum sluit eind februari dus daarom alvast wat informatie hierover:

"LEVENSLUST, vrij spelen voor volwassenen" is een cursus waarbij je enerzijds heerlijk vrij mag spelen en je innerlijke kind weer eens even de ruimte mag geven. Anderzijds nodigt de cursus je uit om jouw innerlijke vrijheid te onderzoeken. Wanneer schiet je in de weerstand of 'op slot'? Wat mag je van jezelf, wat moet je van jezelf? Wanneer ga je 'aan' en wat zijn jouw creatieve kwaliteiten? Kijk in de agenda voor meer informatie. Aanmelden voor 28 februari.

"Het Grote Theaterspektakel!" is een vrolijke, laagdrempelige cursus improvisatietheater, gericht op de korte spelvormen uit de theatersport. 
Je leert korte theaterspellen waarbinnen je je eigen creativiteit vrij kunt inzetten. Kijk in de agenda voor meer informatie. Aanmelden voor 23 februari.

 

We wensen je een hele mooie maandI

Agenda Februari

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)