Bewust Delft - Maandagenda Juni. Ontwikkelingen, Midzomer en nieuwe leden.

Juni, hoogtepunt van het jaar

Juni is de maand van uitbundige bloei. We zijn op weg naar het hoogtepunt van het licht op de 21ste met midzomer.
Voor veel mensen is juni een maand vol activiteiten, soms ook met veel onrust, maar het is ook een heerlijke tijd om dingen gedaan te krijgen en actie te ondernemen.
Het vele licht maakt misschien dat je slechter slaapt. Dan het is extra belangrijk in deze maand voor rustmomenten te zorgen. Te luieren, te lummelen en te genieten van het volle groen en de vele mooie bloemen. Balanceren. Actie afwisselen met rust, maakt dat we uiteindelijk meer gedaan krijgen dan als we maar doorrennen. Hoe doe jij dat? Neem je wel eens tijd om te luieren? Wanneer hoef jij echt even helemaal niets van jezelf? 

Juni is ook een mooie maand voor activiteiten buiten. In de Bewust Agenda staan er gelukkig een aantal voor je klaar, zoals buitenyoga, een boomwandeling bij volle maan, een natuurfotografie met je smartphone-workshop. En wil je echt helemaal in de rust zakken dan is een Stiltedag wellicht iets wat je prettig vindt. 

Met de Bewust Delft leden en aspirant leden gaan we midzomer bewust vieren dit jaar met vuur, een ritueel en muziek bij Stadstuinderij Buitenleeft. Dat belooft een mooie avond te worden. Mocht je zelf ook als ZZPér aan bewuswording werken of op een andere manier met bewust leven bezig zijn, dan is dit een mooie avond om met Bewust Delft leden kennis te komen maken.

We wensen je een mooie maand juni! 

Weer twee nieuwe leden in de spotlight

In de afgelopen weken hebben zich weer twee nieuwe professionals bij ons netwerk gevoegd.

We stellen ze graag aan je voor.

Louise Tuin: https://www.lotusounds.com. Zij geeft in Delftstede heerlijk ontspannende yogalessen. Voor groepen, privé en ook voor bedrijven. Bij Centre du Lac in Pijnacker geeft ze massage's terwijl je in warm water ligt. Een combinatie van massage, dans en meditatie in water van 35 graden celsius. Klinkt heerlijk toch? 

Martijn Gorree: https://www.opgewondenstandje.nl
Hij begeleid mensen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Voor veel mensen een spannend maar ook belangrijk onderwerp. Waar zit je schaamte? Wat zijn je verlangens? Voel je je vrij op seksueel gebied? Op zijn website vind je alle informatie over zijn manier van coachen en zijn achtergrond.

Ontwikkeling van het netwerk Bewust Delft

Alles in de natuur, in organisaties en in mensenlevens heeft groeitijd nodig. Bewust Delft is als netwerk ook langzaam aan het groeien. Niet alleen in aantal professionals maar ook in het met elkaar verbinden, visie ontwikkelen op wat wij als netwerk zijn en willen bieden in regio Delft. Dat is een mooi proces waar ik (Hiske) als coördinator af en toe iets over zal delen bij onze maandagenda.
Er zijn wensen om meer te gaan samenwerken rond thema's. Een mooi voorbeeld hoe dit al werkt is natuurlijk het project Bewust Ouder Worden wat door drie Bewust Delft leden is bedacht en wordt gedragen en echt in een behoefte blijkt te voorzien in Delft.
Maar ook rond thema's als burnt-out en stress, traumaverwerking, en fysieke en mentale bewustwording is er veel kennis in ons netwerk wat gebundeld zou kunnen worden in speciale activiteiten.
Ook zijn er een aantal fijne docenten op creatief vlak zoals zang, dans en fotografie wat weer mooie combinaties kan geven met bijvoorbeeld yoga en mindfulness.

Er zijn dus ontwikkelingen gaande die uiteindelijk zullen leiden tot steeds meer zichtbaarheid van Bewuwt Delft in Delft en omgeving. Er zullen steeds meer mooie activiteiten en samenwerkingen zijn die mensen helpen om met meer vertrouwen, ontspanning, liefde en geluk bewust en gezond te leven. En dat is waar we het voor doen! 

Agenda Juni

Klik hier voor de activiteiten voor de komende maand(en)