agenda 2020 - Support Your Locals en Voedselverspilling - aanbod leden - Wist je dit?

De wereld ziet er ineens heel anders uit, veel dagelijkse bezigheden zijn niet meer vanzelfsprekend. Dit is een tijd die vraagt om mee te bewegen, of we nu willen of niet. Maar het verbreken van routines geeft ruimte voor een grotere bewustwording. 

 

Ben je altijd druk? Laat je verwonderen door ontstane rust en ruimte...

Ben je altijd routinematig bezig? Laat je verwonderen door een nieuwe bezigheid...

Ben je veel achter je beeldscherm? Laat je verwonderen in de natuur...

Ben je altijd bezig met anderen? Laat je verwonderen hoe het is om op jezelf te zijn...

Ben je altijd op jezelf? Laat je verwonderen hoe het is naar anderen uit te reiken...

Kijk je altijd het nieuws? Laat je verwonderen wat het je brengt als je een dagje overslaat

Je bent meer dan wat je altijd DOET

Je BENT!

Laat je verwonderen...

 

Nu het publieke leven stil ligt gaan ook onze bijeenkomsten en activiteiten niet door.
Tegelijk zie je dat er creatieve oplossingen ontstaan en dat men samenwerking zoekt.

Verbinding tussen lokale ondernemers en hulp vanuit allerlei particuliere intitiatieven.  In deze nieuwsbrief staat een selectie van lokale initiatieven. 

En onze leden hebben een mooi ONLINE aanbod om jou te kunnen ondersteunen en inspireren in deze tijd. Ze geven hun sessies en trainingen nu telefonisch of online. Kijk onderaan voor de agenda. Er is veel mogelijk als je mee beweegt.

We wensen iedereen een goede gezondheid toe.

In deze nieuwsbrief:

- annulering In Utero
- Support Your Locals in Delft en Voedselverspilling
- online activiteiten
- Wist je dit?
- agenda april

P.S. Stuur deze agenda gerust door naar andere belangstellenden. 

Annulering In Utero

De filmvoorstellingen In Utero gaan niet door. We willen nieuwe voorstellingen plannen later in het jaar als het weer kan.

Support Your Locals in Delft en Voedselverspilling 

Door het Coronavirus en de sluiting van alle horeca is de afname van vooral lokale producten gestopt. En de horeca zit met een overschot aan voedsel. Een van de initiatieven is door Mirte van Eijl en collega's van I Change the value of food opgepakt. Voedsel ophalen en naar de voedselbanken brengen, die daar heel blij mee zijn. Maar er is meer nodig. Hoe help je lokale ondernemers om overeind te blijven? Hoe overleven de kwetsbare groepen en degenen die afhankelijk zijn van de voedselbank?

Daarvoor zijn er bijvoorbeeld bestaande en nieuwe initiatieven zoals: Kistje vol smaakLokaal Delft Bezorgd; Delftse Doosch; Hartje Delft voor een overzicht van lokale ondernemers.
Of je kunt een extra maaltijd koken en via Thuis Gekookt aanbieden. Weet jij nog meer mooie initiatieven? Geef ze aan ons door dan delen we ze via onze Facebookpagina.
Samen zorgen we voor elkaar!

Online aanbod leden Bewust Delft

Onze leden zijn heel creatief aan de slag gegaan om te kijken wat er wel kan in deze periode. Ze bieden gratis en betaalde diensten aan. Sommige activiteiten staan op een bepaalde datum in de agenda, maar worden doorlopend aangeboden zoals o.a. de telefoongesprekken en de yogalessen. Kijk snel of er iets voor je bij zit. 

Wist je dit?

Het is fijn als er in deze moeilijke tijd wat extra afleiding is. Zo kun je thuis  theatervoorstellingen bekijken via het Rietveldtheater,  tot 6 april gratis een wisselende selectie van 16 Filmhuisfilms bekijken via Cinetree,  een cabaretprogramma terugzien via NPO of luister naar het prachtige aangepaste liedje 17 Miljoen mensen.
Daar word je stil van.

Agenda april