Bewust Delft » Nieuwsbrief » januari maand van de Spiritualiteit - SamenLoop voor Hoop - Wist je dat? - agenda januari 2020

Van 2019 naar 2020

Het is december 2019. We kijken terug op een mooi jaar waarin we gegroeid zijn als netwerk in aantal aangesloten leden, abonnees op onze maandelijkse agenda en evenementen. In het nieuwe jaar gaan we door met onze activiteiten zoals het organiseren van bijzondere filmavonden. We willen vaker samenwerken met OPEN tijdens themadagen en -weken en aanhaken bij Delftse thema's. Het eerstvolgende thema is al in januari, de maand van de spiritualiteit. Lees hieronder snel verder voor meer details. We hopen je in het nieuwe jaar te ontmoeten bij deze of een van onze andere activiteiten die je op de website vindt.

We wensen je een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar toe.
Esther en Philo

Spirituele markt op zaterdag 18 januari in OPEN

Spiritualiteit is een breed begrip. Op zaterdag 18 januari kun je van alles uitproberen en zelf ervaren wat bij je past. De spirituele markt is geopend vanaf 10.30 en sluit om 16.30 uur. Laat je inspireren met workshops en informatie, van een ontspannende magnetiseersessie tot informatie over hypnose of een oefening in verbindende communicatie. Het volledige aanbod (tijdschema volgt) staat op de website van Bewust Delft en van OPEN

Samenloop voor hoop

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF Kankerbestrijding voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én viert men het leven. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. 
Wil jij meedoen? In 2020 wordt deze SamenLoop voor Hoop gelopen van 13 op 14 juni in Delft. Klik hier voor het filmpje van de vorige editie. Op de website vind je meer informatie. Informatie en/of aanmelden kan bij Michel Cornelis.

Wist je dit?

Spiritualiteit is steeds meer onderwerp van gesprek op het werk en thuis. Veel mensen hebben het idee dat er meer is tussen hemel en aarde. Steeds meer durven mensen over hun gevoelens te praten en het te tonen. Vele boeken zijn er over geschreven. Op het internet wordt er ook veel over geschreven en vele cursussen over spirituele bewustwording worden aangeboden. Vaak ben je er onbewust al mee bezig en ga je het herkennen als je het tegenkomt.
Iedereen is spiritueel, maar hoe ontwikkel je dat? Spiritualiteit ontwikkelen kan in 5 stappen. Stap 1: Lezen; Stap 2: Mediteren; Stap 3: Accepteer de wetten van het universum; Stap 4: Luister naar je gevoel; Stap 5: Blijf er mee bezig. Lees op deze website meer of kom gewoon naar de spirituele markt op 18 januari en laat je inspireren. 

Agenda januari 2020

Esther Hasselman thuis

Een luisterend oor voor als je je hart wilt luchten of je eigen wijsheid wilt (her-)vinden
WO 01 apr | 00.00-00.00

thuis | Esther Hasselman
Deze bijzondere tijden zit vol met uitdagingen. Hoe ga jij ermee om? Waar loop je tegenaan? Maak een afspraak voor een 1-op-1 gesprek en lucht je hart online (Zoom videobellen). Voel je welkom. Het kost je niets, alleen een beetje tijd!
Lees verder →

Marga van Holsteijn Telefonisch

Gratis telefonisch gesprek - jouw vraag over opvoeden/ouderschap
WO 01 apr | 00.00-00.00

Telefonisch | Marga van Holsteijn
Kinderen thuis, partner thuis, jij thuis.... je zit op elkaars lip, je loopt elkaar voor de voeten. Een bron van frustratie en spanning. Even stoom afblazen? Tips, advies of inspiratie? Gratis telefonisch inspiratiegesprek voor jou als (stief)moeder.
Lees verder →

Tami Kalir thuis

Doorlopend vanaf maart online lessen Womanhood Studio
DO 02 apr | 00.00-00.00

thuis | Tami Kalir
Behoefte aan ontspanning? Bij Womanhood Studio bieden we diverse opties voor klanten om mee te doen aan de online lessen! Voor elke les schrijf je in via ons boekingssysteem. De lessen kunnen online worden geboekt en betaald.
Lees verder →

Rianka Kindt Online

Vanaf 31 maart - Online Ontdekgesprek
DO 02 apr | 00.00-00.00

Online | Rianka Kindt
In een gratis online Ontdekgesprek (max 30 minuten) onderzoeken we samen wat er aan de hand is en wat er nu nodig is om het op te lossen. Ontdek nieuwe inzichten en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.
Lees verder →

Michel Cornelis Delft

meer ontspanning en plezier, minder zorgen, minder angst, minder roken en lager lichaamsgewicht
DO 02 apr | 09.00-23.00

Delft | Michel Cornelis

Lees verder →

Lucy de Haas thuis

vanaf 6 april een online basisles Zenpatronen tekenen
MA 06 apr | 00.00-00.00

thuis | Lucy de Haas
Wil je eens kennismaken met Zenpatronen tekenen? Volg dan deze gratis online kennismakingsles.
Lees verder →

Esther Hasselman thuis

Online Heartfulnesstraining
WO 08 apr | 19.30-22.00

thuis | Esther Hasselman
Heartfulness = hoofd én hart. Een achtweekse training met oefeningen voor mildheid, mindfulness en mededogen. Voor jezelf en voor anderen zorgen in deze moeilijke tijd.
Lees verder →

Marcella Hartjes Online

Corona Concentratie Connectie Programma vanaf 23 april beschikbaar
ZO 12 apr | 00.00-00.00

Online | Marcella Hartjes
Thuiswerken klinkt relaxt, maar hoe blijf je productief? Hoe ga je om met de onrust in de wereld op dit moment? Hoe kan je ook nog genieten van de leuke dingen in de dag zonder dat het voelt als afleiding? Een kosteloos, online programma voor jou.
Lees verder →

 thuis

Online Werkcafé: samen aan je bedrijf werken - extra: Zoom verkennen
DI 14 apr | 10.00-13.00

thuis |
Iedere 2e dinsdag van de maand organiseert Bewust Delft een werkcafé. In deze periode doen we dat online, via Zoom. En we verkennen samen alle (extra) functionaliteiten van Zoom
Lees verder →

Marc van Heyningen Online

8-Weekse Mindfulnesstraining
DO 16 apr | 20.00-22.00

Online | Marc van Heyningen
We kunnen niet altijd kiezen wat ons in ons leven overkomt, maar wel hoe we ermee omgaan. Kun je in deze tijd wel wat rust en ontspanning gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe balans? Sluit dan aan bij deze online mindfulnesstraining.
Lees verder →

Michel Cornelis en Philo Derks

Online Inspiratiecafé - THEMA : De kracht van het onderbewuste
MA 20 apr | 10.00-11.00

| Michel Cornelis en Philo Derks
Weet jij wel hoe veel kracht er in je onderbewuste schuilt? En besef je dat je je onbewuste elke seconde gebruikt? Nee? Meld je aan en laat je verrassen met veel voorbeelden en oefeningen.
Lees verder →

Dank en fijne dag!

Hartelijke groet,
Esther Hasselman en Philo Derks

Coördinatoren Bewust Delft

06-14459373 (Esther) / 06-43142150 (Philo)
netwerk@bewustdelft.nl
www.bewustdelft.nl