januari maand van de Spiritualiteit - SamenLoop voor Hoop - Wist je dat? - agenda januari 2020

Van 2019 naar 2020

Het is december 2019. We kijken terug op een mooi jaar waarin we gegroeid zijn als netwerk in aantal aangesloten leden, abonnees op onze maandelijkse agenda en evenementen. In het nieuwe jaar gaan we door met onze activiteiten zoals het organiseren van bijzondere filmavonden. We willen vaker samenwerken met OPEN tijdens themadagen en -weken en aanhaken bij Delftse thema's. Het eerstvolgende thema is al in januari, de maand van de spiritualiteit. Lees hieronder snel verder voor meer details. We hopen je in het nieuwe jaar te ontmoeten bij deze of een van onze andere activiteiten die je op de website vindt.

We wensen je een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar toe.
Esther en Philo

Spirituele markt op zaterdag 18 januari in OPEN

Spiritualiteit is een breed begrip. Op zaterdag 18 januari kun je van alles uitproberen en zelf ervaren wat bij je past. De spirituele markt is geopend vanaf 10.30 en sluit om 16.30 uur. Laat je inspireren met workshops en informatie, van een ontspannende magnetiseersessie tot informatie over hypnose of een oefening in verbindende communicatie. Het volledige aanbod (tijdschema volgt) staat op de website van Bewust Delft en van OPEN

Samenloop voor hoop

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF Kankerbestrijding voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én viert men het leven. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. 
Wil jij meedoen? In 2020 wordt deze SamenLoop voor Hoop gelopen van 13 op 14 juni in Delft. Klik hier voor het filmpje van de vorige editie. Op de website vind je meer informatie. Informatie en/of aanmelden kan bij Michel Cornelis.

Wist je dit?

Spiritualiteit is steeds meer onderwerp van gesprek op het werk en thuis. Veel mensen hebben het idee dat er meer is tussen hemel en aarde. Steeds meer durven mensen over hun gevoelens te praten en het te tonen. Vele boeken zijn er over geschreven. Op het internet wordt er ook veel over geschreven en vele cursussen over spirituele bewustwording worden aangeboden. Vaak ben je er onbewust al mee bezig en ga je het herkennen als je het tegenkomt.
Iedereen is spiritueel, maar hoe ontwikkel je dat? Spiritualiteit ontwikkelen kan in 5 stappen. Stap 1: Lezen; Stap 2: Mediteren; Stap 3: Accepteer de wetten van het universum; Stap 4: Luister naar je gevoel; Stap 5: Blijf er mee bezig. Lees op deze website meer of kom gewoon naar de spirituele markt op 18 januari en laat je inspireren. 

Agenda januari 2020