agenda juli | Oude wijsheden | Wist je dit?

Door de versoepeling van een aantal corona-maatregelen ontstaat er weer meer ruimte. Wat houdt dat in voor jou? Wat doe je anders? Of maakt het niet veel verschil? En welk effect heeft of had de coronatijd op jou? Als je jouw ervaringen of zorgen wilt delen, maak dan gerust een afspraak met een van onze leden.

Gelukkig is het weer mogelijk om op een terras te zitten en contact met elkaar te maken. Ook Bewust Delft pakt haar activiteiten weer op, zoals de vrijdagmiddagborrel, filmactiviteiten en de leesclub; dit keer weer live.
In september willen we In Utero vertonen in de Womanhood Studio, met zitplaatsen op 1,5 meter afstand. Houd onze agenda in de gaten voor de nieuwe planning.

Wat is er in juli te doen?
Vrijdagochtend 3 juli een lezing over 'De kracht van het onbewuste' door Michel Cornelis; de leesclub heeft de tweede bijeenkomst op 30 juli. Dan bespreken we 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman. En er is weer een mooi aanbod: mindfulness, mind-walk wandeling, samen werken aan je bedrijf en verschillende (gratis) gesprekken. Je hart luchten brengt je soms een stapje verder.
D  e kracht van het onbewuste' op vrijdag 3 juli

Blijf gezond!

Esther en Philo

P.S. Je mag deze agenda doorsturen naar andere belangstellenden!

Oude wijsheden worden weer actueel

Wist je dit?

Jezelf van ziek naar gezond eten. Soms kan het echt!
Met een (overwegend) plantaardig dieet kunnen patiënten met reuma, diabetes of aderverkalking zichzelf gezond(er) eten. Hoewel dat al geruime tijd bekend is, is er nog weinig oog voor.in de gezondheidszorg. Hoe komt dat?

In dit artikel van de Volkskrant staan verschillende redenen. Eindelijk zijn er in Nederland nu twee verzekeraars die een diabetesdieet vergoeden. Duitsland en Amerika zetten al langer voeding in als medicijn. Eigenlijk niets nieuws onder de zon zou je zeggen. De Griekse arts Hippocrates, die leefde rond 400 v.Chr., zei toch al:
'Let food be your medicine and medicine be your food!'

Het lijkt zo simpel, je voedingspatroon veranderen, maar het is veel meer dan dat. Jezelf gezond eten vraagt ook om een andere leefstijl met meer bewegen, meer slaap, minder stress, roken en alcohol.

Je kunt zelf wat doen aan je gezondheid en je zelfhelende vermogen. Heb je daar ondersteuning bij nodig? Kijk hieronder in de agenda wat jou aanspreekt of kijk onder de professionals op onze website wat zij jou kunnen bieden. Er is meer mogelijk dan je misschien bewust weet. . 

Agenda juli